Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. November 08. 09:33, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Rögbi hazai pályán

Rögbi hazai pályán

Népes nézősereg előtt zajlott a rögbi NB2-es bajnokság idei utolsó fordulója a bedei rögbipályán.

A szurkolók közül sokan életükben először találkoztak ezzel a látványos és mozgalmas sportággal, s többnyire remekül szórakoztak a ceglédi csapat kissé bukdácsoló, néhol igencsak zöldfülű játéka ellenére.
A meghirdetett négy klub közül a Gyöngyösi Farkasok csapata sérülések miatt sajnos az utolsó percben lemondta a szereplést, így ellenük a Cegléd játék nélkül behúzta a győzelemért járó pontokat. De nem kellett csalódnia annak, akit a szurkolás vágya hozott ki a rendezvényre!

A Szegedi Gorillák és az SZTE közös csapata teljes életnagyságban képviseltette magát, s szép, összeszedett játékkal diadalmaskodott a válogatott játékosát és egyben csapatkapitányát sérülés miatt nélkülözni kényszerülő, emiatt kicsit átütőerejét vesztett, de őszinte rögbit játszó ceglédiek fölött. Az előbb említett Szabó István a pálya széléről, mankójára támaszkodva lelkesítette a csapatot a lelkes közönséggel együtt. A Szeged egyébként jó napot zárt, mert a tabella első helyén álló Gödöllői Ördögöket is magabiztosan verték.

A legeredményesebb ceglédi játékos a hosszú kényszerű szünet után fölépülő Kecskeméti Róbert volt, bravúros megindulása és látványos pontszerzése hosszú ideig emlékezetes marad mind a csapat, mind a közönség számára. Tavasszal remélhetőleg még sok hasonló emlékezetes pillanatot tud szerezni városának a CVSE gárdája, amely most a bajnokság félidején, 4 forduló után 4 ponttal a 4. helyen vonul téli pihenőre, mindössze egy ponttal lemaradva a rivális Gyöngyös mögött.

Hajrá Cegléd!

Címkék: rugby cegléd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem