Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Május 02. 16:49, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ritmusban a város

Ritmusban a város

Április 30-án egy a városon átívelő zenei élménnyel hangolódott a város a hétfői majálisra.

Ritmusba hozták a várost a hosszú hétvégén hagyományteremtő céllal megrendezett Első Utcazene Fesztiválon, ahol a látogatók a város nyolc különböző pontján ingyenes zenei élménnyel gazdagodhattak.

A városon belül több helyszínen megrendezett zenei programot a Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat és Cegléd Város Önkormányzata közösen szervezte.

A Kereskedelmi iskolától egészen a vásártérig vezető úton több, ceglédi zenész köszöntötte a járó-kelőket. A Kereskedelmi iskola előtt a TRASH zenekar várta a hallgatóságot, a Borpatika előtt a High Voltage csapott a húrok közé,


a Gyermekvilág üzlete előtt a Baby ont he Woods gitáros duója hangoskodott, a Bíróság előtt a Ceglédi Fúvószenekar játszott, a Kossuth téren a zenei műsorokat megtörve táncos produkciókkal egészítették ki a programot.


A Kleopátra ékszerüzlet előtt Molnár Szulita várta a tikkasztó hőségben is kitartó hallgatóságot, nem messze tőle pedig Dibusz Dorottya, Bencze Dániel, Mikus Viktor, Hernádi Péter a Szent Anna Gyógyszertár előtt várták a végállomás felé haladó közönséget.


A Fit For You előtt a TWICE, a Veronika szépségszalon előtt pedig a HatsBand zárta a városi koncerteket.

A vásártéren Táncos Flash mob, a Hang TÁRsulat fellépése, majd végezetül a PUNNANY MASSIF koncertje zárta az Első Utcazene Fesztivált.

fotó: Kisfaludi István

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció