Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Május 25. 14:21, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Óriási fordulat az Éden Hotelben - Erre senki sem számított

Óriási fordulat az Éden Hotelben - Erre senki sem számított

Ekkora izgalomra még nem volt példa az Éden Hotel történetében. A döntős pár, Edina és Máté a végsőkig kitartott egymás mellett a játék során, kiállták a hűségpróbát is. Ezzel elvitték a 25 millió forintos nyereményt.

Nehéz, rögös út vezetett a mexikói luxushotelben a bűvös 25 millió forintig, de a küzdelem meghozta gyümölcsét. A játékosok egy budapesti szórakozóhelyen izgulták újra az Éden Hotel második szériájának fináléját.

Miután a "halál csókja" játékkal az utolsó előtti napon Leventét és Szöcskét kiejtették a játékból, a két páros, Edina és Roland, valamint Anikó és Máté jutott az Éden Hotel döntőjébe. A felállás azonban egyáltalán nem tűnt biztosnak, a párok is érezték, hogy nem kizárt a fordulat. Érkezett is egy levél, ami arról szólt, hogy a finálé előtt még egyszer lehetőségük van párt cserélni, ha ketten egymást akarják.
Edina és Máté nem tudta elfelejteni az együtt töltött tizenkét hetet és a bizalmat, hiszen majdnem mindig Edinával egy párt alkotva jutottak el a játék végéig. Anikótól és Rolandtól is bocsánatot kértek és úgy döntöttek, együtt folytatják. Az új felállás szerint tehát Anikó Rolanddal alkotott egy párt, Edina pedig Mátéval játszott tovább a Viasat3 reality-jében.

Ezután azokon a korábbi játékosokon volt a sor, akik a finálé előtti néhány napra ismét visszaköltöztek a hotelbe. Noémi, Omar, Pít és Alexa mellett az Éden Hotel első szériájából megismert Ádám, Alíz és a győztes, Kristóf döntött érzelmi alapon, melyik páros nyerhesse meg a 25 millió forintot.

Roland hatódott meg a leginkább, amikor nemcsak Pít, de Ádám és Kristóf is mögé sorakozott. Alexa és Noémi Edinát választotta, Omar pedig Mátét. Így a döntős párok mögött három-három támogató állt, Alízon volt a sor és kezében a döntés. Végül addig őrlődött, míg Edina és Máté mellé állt abban a reményben, hogy a játék ezúttal happy enddel végződik, azaz a pár a végsőkig kitart egymás mellett.

A hűségpróbán Edina és Máté is kezében tartotta a hűséget és bizalmat szimbolizáló gömböt. Egymásnak hátat fordítva hallgatták, amint a műsorvezető, Horváth Éva fél percenként, egyesével pakolja ki a tíz darab két és fél millió forintos pénzeszsákot. A tét folyamatos növekedésével nemcsak a két játékosban, de a többiekben is gyűlt a feszültség. Ha bármelyikük leejti a labdát, az aktuális összeget maga nyeri meg, a 25 millióból fennmaradó részt viszont az őt támogató, már kiesett játékosok kapják.

25 millió forintnál sem esett földre a gömb, ezzel Edina és Máté kiállta a hűségpróbát is, a többiek nagy döbbenetére, hiszen volt, aki a lányt, más pedig a fiút féltette partnerétől.

- Felfoghatatlan érzés, hogy milliomos vagyok! Nem hiszem el, hogy eljutottam idáig. Ezt a 48 napot semmihez sem lehet hasonlítani - mondta Edina.

- Edinával az első párválasztón kerültünk össze és tizenegy héten át végig mellettem volt. És úgy volt mellettem, hogy kapott hideget-meleget az én részemről is. De ez sem tudta megtörni azt a bizalmat, amit kialakítottunk, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki - tette hozzá Máté.

A finálé után Alíz is elsírta magát. Elérzékenyült, hiszen ennek a párosnak sikerült az, ami az első szériában neki nem. Akkor ugyanis Édenbeli párja, Kristóf, 12,5 millió forintnál eldobta a hűséggömböt, a maradék pénzt pedig a másik döntős pár kapta.

Most Edina és Máté a próbát kiállva távozott fejenként 12,5 millió forinttal a műsor második szériájából és ezzel az Éden Hotel is bezárta kapuját.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.