Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 27. 15:06, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Rendőrségi hírek (2011_09_27)

Rendőrségi hírek (2011_09_27)

A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén szeptember 19. és 25. közötti időszakban 73 bűncselekményt történt, mely előző hetinél 10-zel több, mely sajnos jóval átlag felettinek mondható.

Az összes bűncselekményszámból a vagyon elleni bűncselekmények száma 60 volt.
A területi megoszlásánál elmondható, hogy Cegléden jelentősen, Albertirsán kisebb mértékben emelkedett, míg Abonyban stagnálást mutatatott az elkövetések száma.

Az elmúlt héten 5 esetben került sor nyomozás elrendelésére a kiemelt bűncselekményi kategóriában, 1 esetben rablás, 3 esetben testi sértés, míg 1 esetben gépkocsi lopás miatt.

A gépkocsi lopás Cegléden történt, amikor is ismeretlen tettes a TESCO parkolójából tulajdonított el egy 500.000 ezer ft. értékű Fiat Ducato kisteherautót.

A rablás is Cegléden történt az egyik általános iskola igazgatója élt jelzéssel az iskolarendőr felé, mely szerint a két gyermekkorú sértettől iskolatársai vettek el minimális összegű aprópénzt, miközben őket késsel fenyegették meg.

Az egyik testi sértés szintén Cegléden történt, itt a sértettet 2 sógora bántalmazta, melynek során többször kalapáccsal megütötték. A sérülés 8 napon belül gyógyuló de a használt eszköz miatt a súlyosabb sérülés veszélye is fenn állt.

A másik testi sértés Törtelen történt amelyben rokonok közötti korábbi konfliktus miatt került sor tettlegességre. A férfi elkövető egy kapa nyelével ütötte meg a női sértett arcát, aki bár 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de az eszközhasználat miatt itt is fenn állt a súlyosabb esemény bekövetkeztének lehetősége.

A harmadik esetben Albertirsán fajult egy szomszédok közötti vita súlyos testi sértéssé.A bántalmazott 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést és a vállán egy szúrt sebet szerzett.

El kell mondani, hogy az elmúlt héten jelentős számú kerékpárlopás történt Cegléd és Abony területén. Kérünk mindenkit, hogy ennek magakadályozása érdekében lehetőleg őrzött helyen tegyék le kerékpárjukat, főleg ha hosszabb időre hagyják ott és esetleg ne sajnálják az őrzési díjat sem, mert még mindig olcsóbb, mint egy kerékpár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció