Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Október 02. 07:25, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Rejtett aknák a forint alapú hitelekben

Rejtett aknák a forint alapú hitelekben

Számos csapdát és később jelentkező problémát rejthetnek magukban a devizahitelek végtörlesztéséhez felvett forintkölcsönök.

Érdemes alaposan tájékozódni, mielőtt bármit aláírunk. A bankok még bíznak a pereskedésben, és nem kapkodnak a végtörlesztésre jelentkező ügyfelekért.

Jelentősen eltávolodhatnak egymástól az évek múlásával a jelenleg közel megegyező törlesztőrészletekkel bíró forinthitelek árai, ezért érdemes alaposan utánanézni az első látásra hasonlónak tűnő kölcsönöknek. Gergely Péter, a BankRáció hitel-összehasonlító portál szakértője a Magyar Nemzetnek elmondta, a hasonlónak tűnő ajánlatok esetén először azt érdemes megnézni, hogy mekkora kezdeti költségekre kell számítani. Ha ez az összeg meghaladja az adós lehetőségeit, akkor a hitel felvétele eleve kizárt. Annak sem árt utánanézni, hogy mit vár el a bank a kölcsön folyósításáért. A számlanyitást ma már minden pénzintézet megköveteli, de lehet, hogy a fizetés e számlára utalását is elvárja, esetleg egy-két csoportos megbízást is kötelezővé tesz. (rá)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott