Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2012. Május 16. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra elégedett a kis mellével

Ördög Nóra elégedett a kis mellével

Már nem kell a push-up melltartó a műsorvezetőnőnek, immár elfogadta magát.

Ördög Nóra tisztában van azzal, hogy nem tökéletes, ám mára már harmóniában van a testével. Ám ez nem mindig volt így. A Csillag születik műsorvezetője annak idején versenytáncos volt, és ahogy abbahagyta a táncot, utána jöttek elő a problémák.

"Ott együtt kellett azzal élni, hogy egy falatnyi ruhában ott állok, és táncolok. Ott nem jutott eszembe, hogy esetleg nekem szélesebb a csípőm, mint a többieknek, vagy nagyobb a fenekem, mint az átlag" - vallotta be. Mint mondja, a kicsi a melle zavarta kamaszkorában, ezért push-up melltartókat hordott. Mára már azonban elfogadta magát, és megszerette a mellét. Önbizalmát szakmai sikerei és boldog párkapcsolata mellett az Angyalműhely nevű vállalkozásának köszönheti.

Régebben ugyan nem tetszett, amit a tükörben látott, ma már megtanulta szeretni az adottságait. Állítja, nem okoz benne gátlásokat, hogy párja, Nánási Pál az ország leggyönyörűbb meztelen nőit fotózza. "Ennél nagyobb bók nem is kell, hogy ennyi tökéletes nő közül mégis engem talál a legszebbnek" - jelentette ki Nóra a Borsnak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.

2022. Január 26. 10:02, szerda | Bulvár

Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon fia

A gyűjteményében lévő Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon idősebbik fia, Julian.