Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Június 26. 07:16, szerda | Sport

Rallycross: Pünkösdi vesszőfutás

Rallycross: Pünkösdi vesszőfutás

KisVadkutya László Pünkösdkor sem otthon malmozott, hanem a Rabócsi Ringen riogatta az ürgéket a rallycross pályán, ahol idén másodjára állt a rajtrácsra.

Célja a kakucsi kategória győzelem megismétlése volt. Most megosztja a portálolvasókkal, hogy miként sikerült a versenyhétvégéje.

- Vasárnap sajnos sok technikai ellenőrzésem volt. Az első előfutamban 7. időt sikerült csak autóznom. A hibákat átbeszéltük a csapattal, ezt követően a 2-3. helyeken intettek le, ennek eredményeként az 5. helyről vártam a hétfőt. Reggel ismét egy technikai ellenőrzésen estem át, ami jól sikerült. A "Warm Up"-on sikerült felébrednem és a 3. előfutamon egy 3. időt menni. Összetettben így 4. helyre léptem előre, tehát az első sorból indulhattam az elődöntőn, amit meg is nyertem. A csapattal már ennek is örültünk a nehéz hétvége után. A döntőben lerajtoltam a többieket, de mi egy biztos helyezésért mentünk, ezért már az elején kimentünk a joker körre, ahonnan a második helyre álltam vissza és ez a leintés pillanatáig így is maradt.

Az idén mintha megtáltosodtál volna, a sikereid minek és kiknek köszönhetőek?

- Már a szezon előtt és azóta is nagyon sokat edzek a személyi edzőmmel, Erdős Józseffel azaz "Zsugával". Az erőnlétem fejlesztése mellett, videók alapján tanulnom a pályákat és sokat szimulátorozom a versenyek előtt.

Hétfőn nagyon meleg volt, a versenyautóban tűzállóban meg főleg. Van a kocsiban ilyenkor innivalód, vagy amit Géza bátyád visz a rajtelőkészítőbe azt iszod?

- Van egy kis itókás tasak, amiből rajt előtt és leintés után szoktam inni. A rajtelőkészítőben pedig a Géza által hozott hideg ásványvizet fogyasztom.

Legközelebb hol láthatunk indulni?

- A fuglaui futam előtt velem és a csapattal július 13-án Hevesen, a Kövérgáz SE által szervezett teszten találkozhattok és természetesen július 26-28-án Fuglauban.

Szeretném megköszönni a szervizcsapatomnak a precíz munkát és a szponzoraimnak a támogatást: Vadkutya család, Vadkutya Team, MNASZ Tehetség Gondozó Program, Gyöngyösi Gumiszerviz, Suzuki Kaiser, LONAX, KÉK-Kereszt Kisállatklinika, Szaniszló Gumiszerviz, Fram-Corr Kft., Incorr Metal Kft., Lemicro, Matricakell.hu, Hajóka SportFotó, HBRK ASE Ózd, Lukács Kornél "Csucsu".
Sportbaráti Üdvözlettel: Nedecki "KisVadkutya" László

- Kovács Csilla -

Címkék: autósport, Rallycross

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.