Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Május 07. 15:28, csütörtök | Helyi sport

Rajmi átigazol

Rajmi átigazol

Pocsai Rajmund Dabason folytatja

Pocsai Rajmund hat év után eligazol Ceglédről. A szurkolók egyik kedvence az elmúlt egy évben szinte semennyit sem tudott játszani térd sérülései miatt és úgy érzi a felépülése után új csapatban kell bizonyítania. Rajmi nyilatkozata a cegledisport.hu olvasóinak:
- Sajnos egy olyan döntést kellett meghoznom, ami egy nagy változást hoz az életemben. Új csapatot kerestem, mert úgy érzem, hogy a második sérülésem után egy olyan helyre lesz szükségem, ahol száz százalékos tagja tudok lenni a csapatnak. Érzem, hogy ez az elmúlt egy év a sérülések miatt nem úgy alakult, de azt gondolom ,hogy a mentalitásom miatt nehezen tudom elviselni, hanem annyi játék lehetőségem van, mint amennyire nekem szükségem lenne. Itthon a felépülésem után kevés játék lehetőségem lenne, ezért az NB I-be törekvő és NB I-es álmokat dédelgető csapathoz a Dabashoz igazolok majd. Játékosként és edzőként is számítanak rám. Nekem ez egy óriási kihívás és nagy feladat, amit már nagyon várok, viszont nagyon sajnálom a ceglédi közönséget, akiket itt kell hagynom. Nagyon szerettem itt játszani. A hat év alatt, amíg száz százalékos voltam, mindent megtettem a csapatért.


Nagyon hálás vagyok a szurkolóknak és nagyon hálás vagyok Köksinek, aki emberileg és játékosként is nagyon sokat adott a pályafutásomnak.

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem