Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Április 05. 11:42, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Radics Gigi és Tóth Gabi egymással harcolnak

Radics Gigi és Tóth Gabi egymással harcolnak

Kiderült, idén kik esélyesek a Comet-gömbökre.

Újabb tikkasztó nyár közeleg, júniusban azonban felpörög a magyar zenei világ – a VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. 2014. június 11-én a legnépszerűbb előadók foglalják el a Papp László-arénát az év zenei díjátadóján. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is a legnagyobb sztárokat gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó online szavazás keretében kiderüljön, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei.

Az idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Régi ismerősökből sem lesz azonban hiány, hiszen jelölést kapott a már Comet gömbbel büszkélkedő Fluor, a közösségi médiában verhetetlen Children of Distance, és az utóbbi években már bizonyított Tóth Gabi és Radics Gigi is.

Idén végre révbe érhet ráadásul a tavaly már jelöltést kapott gyönyörű Hien vagy a 2013-ban a gálán még új előadóként nominált Ivan & The Parazol is. Vajon ByeAlex vagy az amerikai popsztárokat idéző Király Viktor lesz az idei év nyertese? Június 11-én ez is kiderül.

Címkék: Kultúra-zene, színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.