Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2013. November 18. 12:34, hétfő | Helyi

Rablás, garázdaság, testi sértés

Rablás, garázdaság, testi sértés

A múlt héten is volt dolguk rend őreinek

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat nyomozást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Cs. Máté 26 éves jászkarajenői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, Cs. Máté 2013. április 24-én az éjszakai órákban Jászkarajenő, Fő utcán letörte egy kiültetett gömbakácfának a tetejét. A 26 éves férfi ellen folytatott büntetőeljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére.

Súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás M. József 37 éves csemői lakos ellen, aki 2013. október 18-án 13 óra körüli időben megjelent egy ceglédi takarmányboltban, ahol a sértett eladóként dolgozott. Itt a sértett és a 37 éves gyanúsított szóváltásba keveredett egymással, ami dulakodássá fajult. A sértettnek orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett. M. József ellen- szabadlábon hagyása mellett- folytatott nyomozást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást V. Tibor 33 éves ceglédi lakos ellen rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 33 éves férfi 2013. október 13-án az esti órákban két ismerősével együtt egy ceglédi vendéglátóhelyen italozott. Ugyanezen a helyen tartózkodott a sértett és egy barátja, akik később távoztak a helyről. Ekkor a gyanúsított utánuk ment, leszólította a sértettet és cigarettát kért tőle. Mivel ezt megtagadta, V. Tibor egy alkalommal lefejelte a sértettet, aki az ütéstől elesett.

A bejelentés alapján a kiérkező járőrök V. Tibort elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására