Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Augusztus 07. 12:07, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Épül Cegléd új bevásárlóközpontja

Épül Cegléd új bevásárlóközpontja

Új élelmiszerüzlet épül Cegléd újvárosi részében.

A beruházás jelenleg már az építkezés fázisban tart, megvalósítása után pedig a tervek szerint hiánypótló szerepe lesz, hasonló létesítmény ugyanis jelenleg nem található a környéken.

Már folynak az előkészületi munkák Cegléden, a Kőrösi úton, ahol hamarosan egy 3000 négyzetméteres élelmiszerüzlet fog felépülni. A létesítményt a régi malom helyén alakítják ki, ahol jelenleg a csatornázási- és földmunkákat, az ároképítést, valamint az épület alapozását és a tartószerkezetek telepítését végzik a szakemberek. Hogy a környék lakóit minél kevésbé zavarja az építkezés, a kivitelező zajvédő kerítést is elhelyez a munkaterület körül. Az új üzlet az elkészülése után magas színvonalon lesz képes kiszolgálni a vásárlókat, akiknek egyébként 100 férőhelyes parkoló is a rendelkezésükre fog állni.


A munkákat megelőző fórumon az áruház építésének lakossági fogadtatása igen kedvező volt, ugyanis az érintett városrészben jelenleg nincs hasonló élelmiszerüzlet. Az új épület egyben a környék forgalmi rendjén is változtat, néhány kereszteződésen a beruházó átalakításokat és felújításokat fog végezni.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció