Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2013. Október 15. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mno.hu

Problémás az iPhone 5S?

Problémás az iPhone 5S?

Kétszer annyi alkalmazás omlik össze az iPhone 5S-en, mint a korábbi verzión.

Zavaró gyermekbetegséggel kénytelen szembesülni az, aki az Apple legújabb hardverével felvértezett mobilt, az iPhone 5S-t választotta nemrégiben. Az iPhone 5S 64 bites processzora ugyanis nem minden alkalmazással kompatibilis, ez pedig a korábbi modelleknél gyakoribb összeomlásokat eredményez.

A Crittercism ugyanis több százmillió alkalmazásindítást vizsgált meg, ezekből pedig kiderült, hogy míg az 5 és 5C modelleken 1 százalék körül van az összeomlások száma, addig ez az 5S esetén 2 százalék. Ez nem hangzik drámainak, ám minden valószínűség szerint itt bizonyos alkalmazások módszeres összeomlásáról lehet szó, ami igencsak kellemetlen abban az esetben, ha épp azt szeretnénk használni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 14. 19:00, péntek | Belföld

Továbbra is stagnálás várható az ingatlanpiacon

A koronavírus-járvány miatt feltorlódott kereslet-kínálat miatt június-júliusban már a tavalyi szintet ütötte az ingatlanpiac Magyarországon, a szegmenst érintő hatások kioltják egymást, ezért még stagnálás várható

2020. Augusztus 14. 18:09, péntek | Belföld

A koronavírus-helyzetben nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat - mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 14. 16:58, péntek | Belföld

Harmincmilliót csaltak ki egy férfitől, aki ukrán cigarettát akart venni

Harmincmillió forintot csaltak ki Mátészalkán egy férfitől, aki ukrán zárjegyes cigarettát akart venni, de még a helyette átadni tervezett, kartondobozokba csomagolt szalmát sem kapta meg.

2020. Augusztus 14. 16:02, péntek | Belföld

Nagyszülei kertjében termesztette a kábítószert - VIDEÓ

A Sümegi Rendőrőrs munkatársai elfogtak egy 43 éves helyi lakost, büntetőeljárás indult ellene.