Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Július 06. 16:57, hétfő | PR

Prémium szórakozás a négy fal között

Prémium szórakozás a négy fal között

A technológia újabb és újabb vívmányainak köszönhetően már otthonunkban is prémium szórakoztatásban lehet részünk. A nagyméretű, felsőkategóriás televíziók garantált kikapcsolódást nyújtanak a négy fal között is. A magasabb á

TV-választási kisokos
Mielőtt elrohannánk az üzletbe, hogy egy hatalmas dobozzal a hónunk alatt induljunk is haza, mindenképpen érdemes átgondolni néhány faktort a TV vásárlás előtt, melyek nagyban befolyásolják vásárlási döntésünket. Ha ezeket szem előtt tartjuk, egy időtálló, minden igényt kielégítő modellel lehetünk gazdagabbak.

● Méret: az első, és talán az egyik legfontosabb szempont, hiszen ebben az esetben fizikai jellemzőkről beszélünk. Itt leginkább a saját elképzeléseink és a szoba mérete lehet fontos. Egy kisebb helyiségbe fölösleges lenne bepakolni egy 160 cm-es képátlójú monstrumot, hiszen a képminőség csak a megfelelő távolságból nézve érvényesül. Arányosítsunk és ha mindenképp nagyobb képátlót szeretnénk, találjuk neki olyan helyet, ahol érdemes elhelyezni.

● Képminőség: manapság az egyik leggyakrabban vizsgált tulajdonság, hiszen a streaming és kábeles szolgáltatások fejlődésével a televíziónk képminősége is kiemelt fontosságúvá válik. Napjainkban a legmagasabb felbontást a 8K televíziók biztosítják. Egy ilyen beszerzése hosszú évekre „letudja” a képminőség kérdését, ám természetes egy 4K UHD felbontást biztosító televízióval sem nyúlunk mellé.

● Háttérvilágítás: ez a felhasznált energia szempontjából és a TV-nézés érzékszervi oldaláról lehet fontos. A LED háttérvilágítás ma már szinte alapvetés. Ám itt is hatalmas a verseny, az OLED és QLED technológiák a jelent és a jövőt képviselik egyszerre. Érdemes lehet tehát a prémiumba fektetni.

● Funkciók: ide sok mindent sorolhatunk, ám a legdöntőbb az, hogy a televízió okos-e vagy sem, tehát különböző alkalmazások telepítésével sokkal többre is használhatjuk, mint egyszerű TV-nézés. A már említett streaming szolgáltatások térhódításának köszönhetően a Smart televíziók „videotékává” és zenegéppé is avanzsálnak egy időben.

Megengedhető a prémium kategória?
Ha az otthoni szórakozásról van szó, mindenképpen érdemes a prémium felé tendálnunk az igényeinkben. Bár ezek a készülékek magasabb árral rendelkeznek, a minőség nagyban kárpótol. Az Auchanban TV hitelre is vásárolható, így a pénztárcánk miatt sem kell aggódnunk.
Az áruház kedvező áruhitel konstrukciói ráadásul a fizetést is megkönnyítik. Ezek segítségével bármelyik áruházukban vásárolhatunk, pozitív hitelbírálat esetén, pedig azonnal átvehető a kiválasztott készülék. Ha hitelképesnek bizonyulunk, a futamidő és az opciók terén is több lehetőség közül válogathatunk. Ezután pedig nem marad más hátra, mint beüzemelni az otthoni szórakoztatóközpontot és kikapcsolódni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.