Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2018. Január 30. 08:56, kedd | PR

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

A környezetvédelem meghatározó téma napjainkban és egyre inkább aktuálissá válik. Egyre több kongresszus meghatározó pontjaként szerepel, miként tehetnénk még többet bolygónk megóvásáért. Civilként előfordulhat, hogy csak külső szemlélődőként figyeljük a körülöttünk lévő eseményeket, de mi magunk is sokat tehetünk a környezetvédelemért, akár apróbb lépésekkel is kezdhetjük. Nem árt azonban először egy újfajta szemléletet felvenni, illetve újfajta szokásokat kialakítani. Nap, mint nap járunk boltba bevásárolni, ezért meghatározó, hogy a kiválasztott termékeket hogyan és miben szállítjuk. Annak érdekében, hogy a
nejlon szatyrok használatát lecsökkentsük, vigyünk magunkkal könnyen, bárki számára használható, összecsukható bevásárlókosarat, így ennek használatával a keletkező káros anyagokat is kiküszöbölhetjük.


Más bevásárlási szokással rendelkezik minden ember, vannak, akik naponta akár többször is különböző boltokban vásárolnak, de vannak, akiknek elég egy héten egyszer elintézniük a bevásárlást. Ezáltal rengeteg műanyag szatyorral gazdagodunk, amellyel szennyezzük a környezetet, és plusz kiadást is jelenthetnek vásárlásaink során. Ezzel szemben az összehajtható bevásárlókosár mellett a megvásárolt holmikat kényelmesen elpakolhatjuk és mivel tartós, attól nem kell tartani, hogy elszakad vagy megrongálódik. Érdemes elgondolkodni év vége közeledtével a reklámajándékon, hiszen akár cége image építésében is segítség lehet. Ha egy mutatós darabbal lepjük meg a vásárlókat, ügyfeleket, garantáltan nem marad el a siker. Manapság a tévéreklámok sokkal drágábbak, reklámajándékkal jóval olcsóbban jövünk ki. A cég neve, márkaneve, elérhetősége jól látható helyen lesz, az összecsukható bevásárlókosár főként a női vásárlók számára lehet előnyös választás, hiszen a vásárlást többnyire a nők intézik a családokban. Remek választás lehet, ha kedvező áron szeretnénk ajándékot készíttetni. A környezettudatosság egyre fontosabb szemponttá válik, és lehetősége van rá, hogy cégét is jó színben tüntesse fel.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 20. 06:56, péntek | PR

Ezek a leghatásosabb hajpakolások hajritkulás esetén

A hajhullás, kopaszodás, vagyis latin nevén az alopecia rengeteg ember érint világszerte, de Magyarországon is. Ennek oka sokféle lehet, így a megoldást is ezer helyen kereshetjük.

2020. November 08. 11:07, vasárnap | PR

Sokára lesz még a tavaszi lomtalanítás?

A lomtalanításra mindig akkor gondolunk, mikor a lehető legtávolabb van az éves városi lomtalanítás időpontja. Mit tehetünk, ha nem akarjuk még fél évig kerülgetni a lakásban a feleslegessé vált holmikat?

2020. November 08. 10:55, vasárnap | PR

Mennyi az annyi? Segít kiszámolni a bruttó nettó bérkalkulátor!

A munkakeresés egyik legkényesebb kérdése a bérigény megjelölése. Sokan csak saccolják, hogy mi kerül a bankszámlára hó elején a bruttó bér alapján, pedig a bruttó nettó béralkulátor pontosan megmutatja, mennyi az annyi.