Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2018. Január 30. 08:56, kedd | PR

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

A környezetvédelem meghatározó téma napjainkban és egyre inkább aktuálissá válik. Egyre több kongresszus meghatározó pontjaként szerepel, miként tehetnénk még többet bolygónk megóvásáért. Civilként előfordulhat, hogy csak külső szemlélődőként figyeljük a körülöttünk lévő eseményeket, de mi magunk is sokat tehetünk a környezetvédelemért, akár apróbb lépésekkel is kezdhetjük. Nem árt azonban először egy újfajta szemléletet felvenni, illetve újfajta szokásokat kialakítani. Nap, mint nap járunk boltba bevásárolni, ezért meghatározó, hogy a kiválasztott termékeket hogyan és miben szállítjuk. Annak érdekében, hogy a
nejlon szatyrok használatát lecsökkentsük, vigyünk magunkkal könnyen, bárki számára használható, összecsukható bevásárlókosarat, így ennek használatával a keletkező káros anyagokat is kiküszöbölhetjük.


Más bevásárlási szokással rendelkezik minden ember, vannak, akik naponta akár többször is különböző boltokban vásárolnak, de vannak, akiknek elég egy héten egyszer elintézniük a bevásárlást. Ezáltal rengeteg műanyag szatyorral gazdagodunk, amellyel szennyezzük a környezetet, és plusz kiadást is jelenthetnek vásárlásaink során. Ezzel szemben az összehajtható bevásárlókosár mellett a megvásárolt holmikat kényelmesen elpakolhatjuk és mivel tartós, attól nem kell tartani, hogy elszakad vagy megrongálódik. Érdemes elgondolkodni év vége közeledtével a reklámajándékon, hiszen akár cége image építésében is segítség lehet. Ha egy mutatós darabbal lepjük meg a vásárlókat, ügyfeleket, garantáltan nem marad el a siker. Manapság a tévéreklámok sokkal drágábbak, reklámajándékkal jóval olcsóbban jövünk ki. A cég neve, márkaneve, elérhetősége jól látható helyen lesz, az összecsukható bevásárlókosár főként a női vásárlók számára lehet előnyös választás, hiszen a vásárlást többnyire a nők intézik a családokban. Remek választás lehet, ha kedvező áron szeretnénk ajándékot készíttetni. A környezettudatosság egyre fontosabb szemponttá válik, és lehetősége van rá, hogy cégét is jó színben tüntesse fel.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Június 07. 12:18, vasárnap | PR

Napkollektort minden házhoz - avagy a megújuló energia előnyei

A megújuló energiaforrások, így a nap energiájának felhasználása is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

2020. Június 07. 12:10, vasárnap | PR

Elvesztetted a munkád? Segít a nyelvvizsga, hogy másikat találj!

Munkát találni válság idején nehéz dolog, de nem lehetetlen. Apró előnyök, mint a nyelvvizsga, segíthetnek kitűnni a többi álláskeresővel közül. Mutatjuk, hogyan szerezd meg akár teljesen ingyen!

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.