Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 30. 08:56, kedd | PR

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

A környezetvédelem meghatározó téma napjainkban és egyre inkább aktuálissá válik. Egyre több kongresszus meghatározó pontjaként szerepel, miként tehetnénk még többet bolygónk megóvásáért. Civilként előfordulhat, hogy csak külső szemlélődőként figyeljük a körülöttünk lévő eseményeket, de mi magunk is sokat tehetünk a környezetvédelemért, akár apróbb lépésekkel is kezdhetjük. Nem árt azonban először egy újfajta szemléletet felvenni, illetve újfajta szokásokat kialakítani. Nap, mint nap járunk boltba bevásárolni, ezért meghatározó, hogy a kiválasztott termékeket hogyan és miben szállítjuk. Annak érdekében, hogy a
nejlon szatyrok használatát lecsökkentsük, vigyünk magunkkal könnyen, bárki számára használható, összecsukható bevásárlókosarat, így ennek használatával a keletkező káros anyagokat is kiküszöbölhetjük.


Más bevásárlási szokással rendelkezik minden ember, vannak, akik naponta akár többször is különböző boltokban vásárolnak, de vannak, akiknek elég egy héten egyszer elintézniük a bevásárlást. Ezáltal rengeteg műanyag szatyorral gazdagodunk, amellyel szennyezzük a környezetet, és plusz kiadást is jelenthetnek vásárlásaink során. Ezzel szemben az összehajtható bevásárlókosár mellett a megvásárolt holmikat kényelmesen elpakolhatjuk és mivel tartós, attól nem kell tartani, hogy elszakad vagy megrongálódik. Érdemes elgondolkodni év vége közeledtével a reklámajándékon, hiszen akár cége image építésében is segítség lehet. Ha egy mutatós darabbal lepjük meg a vásárlókat, ügyfeleket, garantáltan nem marad el a siker. Manapság a tévéreklámok sokkal drágábbak, reklámajándékkal jóval olcsóbban jövünk ki. A cég neve, márkaneve, elérhetősége jól látható helyen lesz, az összecsukható bevásárlókosár főként a női vásárlók számára lehet előnyös választás, hiszen a vásárlást többnyire a nők intézik a családokban. Remek választás lehet, ha kedvező áron szeretnénk ajándékot készíttetni. A környezettudatosság egyre fontosabb szemponttá válik, és lehetősége van rá, hogy cégét is jó színben tüntesse fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.