Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2018. Január 30. 08:56, kedd | PR

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

Praktikus összecsukható bevásárlókosár

A környezetvédelem meghatározó téma napjainkban és egyre inkább aktuálissá válik. Egyre több kongresszus meghatározó pontjaként szerepel, miként tehetnénk még többet bolygónk megóvásáért. Civilként előfordulhat, hogy csak külső szemlélődőként figyeljük a körülöttünk lévő eseményeket, de mi magunk is sokat tehetünk a környezetvédelemért, akár apróbb lépésekkel is kezdhetjük. Nem árt azonban először egy újfajta szemléletet felvenni, illetve újfajta szokásokat kialakítani. Nap, mint nap járunk boltba bevásárolni, ezért meghatározó, hogy a kiválasztott termékeket hogyan és miben szállítjuk. Annak érdekében, hogy a
nejlon szatyrok használatát lecsökkentsük, vigyünk magunkkal könnyen, bárki számára használható, összecsukható bevásárlókosarat, így ennek használatával a keletkező káros anyagokat is kiküszöbölhetjük.


Más bevásárlási szokással rendelkezik minden ember, vannak, akik naponta akár többször is különböző boltokban vásárolnak, de vannak, akiknek elég egy héten egyszer elintézniük a bevásárlást. Ezáltal rengeteg műanyag szatyorral gazdagodunk, amellyel szennyezzük a környezetet, és plusz kiadást is jelenthetnek vásárlásaink során. Ezzel szemben az összehajtható bevásárlókosár mellett a megvásárolt holmikat kényelmesen elpakolhatjuk és mivel tartós, attól nem kell tartani, hogy elszakad vagy megrongálódik. Érdemes elgondolkodni év vége közeledtével a reklámajándékon, hiszen akár cége image építésében is segítség lehet. Ha egy mutatós darabbal lepjük meg a vásárlókat, ügyfeleket, garantáltan nem marad el a siker. Manapság a tévéreklámok sokkal drágábbak, reklámajándékkal jóval olcsóbban jövünk ki. A cég neve, márkaneve, elérhetősége jól látható helyen lesz, az összecsukható bevásárlókosár főként a női vásárlók számára lehet előnyös választás, hiszen a vásárlást többnyire a nők intézik a családokban. Remek választás lehet, ha kedvező áron szeretnénk ajándékot készíttetni. A környezettudatosság egyre fontosabb szemponttá válik, és lehetősége van rá, hogy cégét is jó színben tüntesse fel.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:58, péntek | PR

Ötletek kis- és nagy lakások rendszerezéséhez

Egy kisebb lakás okos berendezése mindig nagyobb kreativitást igényel, ám pár ötletes trükkel és helytakarékos, dekoratív polccal a rendszerezés már nem is jelent olyan nagy kihívást.

2019. November 08. 15:56, péntek | PR

Felújítandó lakás - megéri megvenni?

Csúcson vannak a lakásárak, elsősorban a fővárosban. Sokan inkább használt lakást, akár romos házat vesznek, mivel nincs elegendő tőkéjük a piac legjobb ajánlataihoz. Mit érdemes átgondolni ilyen esetekben?

2019. November 08. 15:55, péntek | PR

Csillár: giccs vagy dizájnelem?

A csillárt lehet szeretni is meg nem is. Ám ma már sokféle lámpa tartozik a csillár kategóriába, a moderntől kezdve természetesen a klasszikus kristálycsillárokig, ezért sokféle otthont tehet stílusossá.