Városlista
2020. február 23, vasárnap - Alfréd

Hírek

2018. November 08. 15:43, csütörtök | PR

Praktikus komódok és tárolók kis lakásokba

Praktikus komódok és tárolók kis lakásokba

Mivel az anyagi keret sokszor szűkös az első lakás vásárlásnál, az első otthon gyakran garzon méretű. Ennek ellenére megfelelő tárolás segítségével helyet találhatunk minden holminknak.

A bútorok kiválasztásánál törekedjünk a praktikusságra és az ügyes helykihasználásra. Tárolásra nagyobb tereket használjuk, a hálófülkét ne zsúfoljuk tele sok bútorral. A ruhák, ágyneműk, kis tárgyak tárolásában segítségünkre lehet pár nagyméretű komód, ami megoldja a rendszerezést is. Lássuk, hogy milyen darabok használatával teremthetjük meg a rendet új otthonunkban.Több fiókos komód a nappaliba

A nappali egyik legfontosabb elemeként érdemes egy több fiókos bútordarabot beszereznünk. Olyan komódban kell gondolkodnunk, ami nem csak magas, hanem széles is. Így alkalmunk lesz annak tetején különböző dísztárgyakat, tükröket, virágokat vagy apró emlékeket elhelyeznünk. Ha ügyesek vagyunk, ebbe a komódba el tudjuk pakolni az összes hajtogatható nagyobb ruhaneműt, ágyneműt. Ezen kívül a fiókokba elférnek a függönyök, terítők, vagy ha a konyhabútorunk szűkös, akár a konyharuhák is. A fiókokba rejtett apróbb rendszerező dobozok segítségével pedig az alsóneműket is könnyedén tárolhatjuk.

TV-állvány sok fiókkal

A házimozi rendszer beszerzése mellett, gondolj a praktikus TV-állvány kiválasztására is. Tipikus hiba szokott lenni egy lakásban a TV körül uralkodó káosz. Válassz fiókos állványt, és ezzel nyerj plusz helyet a lakásban! Ebben a komódban lehetőséged lesz elrejteni a kábeleket, a TV-hez tartozó távirányítókat, kontrollereket és a játékokat is.

Több ajtós mosdó szekrény

Kis fürdőszobákhoz praktikus, ha a mosdó alatti részt is kihasználod, és beszerzel egy mosdószekrényt. Az ajtók mögött könnyedén tárolhatsz tisztító szereket, WC papírt, törölközőket, vagy akár kisebb dobozokba rendszerezve kozmetikumokat is. A lényeg itt is, hogy ezt a bútordarabot ügyesen kihasználva, elpakolhatod azokat a holmikat, amelyeket nem szeretnél szem előtt tartani.

Éjjeliszekrény a hálószobába

Az egy vagy két fiókos éjjeliszekrény fontos darab lesz hálószobádban. Ebben tarthatod azokat a könyveidet, melyeket legszívesebben az ágyban szeretsz olvasni. Tetejére pedig választhatsz egy elegáns olvasólámpát, lesz helye a szemüvegednek, mobilodnak vagy egy pohár víznek is.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:13, szerda | PR

Hogy vágjon bele a téli sportokba? 3 tipp a kezdetekhez

A téli outdoor sportokkal való ismerkedést a legtöbben gyerekkorukban kezdik, és ezek a hobbik sok családban generációról generációra öröklődnek.

2020. Február 05. 18:10, szerda | PR

Milliókat hozhat a hitelkiváltás

Történelmi mélyponton vannak a hitelkamatok, és ha bizonyos típusú régebbi kölcsönt fizetünk éppen vissza, nagyon megéri átváltani egy újabb hitelre.

2020. Január 22. 17:34, szerda | PR

Az extrák tengerében: mire van valóban szükségünk egy autóban?

Amikor új autó vásárlására adjuk fejünket, akkor millió és egy új információval találkozunk, számos többé-kevésbé új témába vagyunk kénytelenek beleásni magunkat.