Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 23. 16:30, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Pontban a központban

Pontban a központban

Új üzlet nyílt a piaccsarnok előtti téren. Környékét hamisítatlan illatfelhő legi be, polcain frissen sült, minőségi termékek sorakoznak. Nem, nem egy újabb külföldi pékség helyi üzletéről van szó.

Az egyik legismertebb magyar látványpékség a Fornetti nyitotta meg kiemelt szaküzletét városunkban.

Egy kis történelem:

Az immár 25 országban 1600 üzlettel működő Fornetti Franchise üzlethálózatot 14 évvel ez előtt Palásti József, magyar pékmester családi vállalkozásként hozta létre. A kezdetben még csak sajtos és tepertős pogácsát gyártó cég mára már számtalan finomsággal és folyamatosan bővülő termékkínálattal rendelkezik, melyeket a korábbi európai gyakorlatoktól eltérően nem darabáruként, hanem kilóra vásárolhatnak meg a fogyasztók. A Fornetti volt az első olyan termék Magyarországon, melynek értékesítése az akkoriban még ismeretlen franchise rendszerű látványpékség-hálózatban történt.

Minden jól működő üzlet alapfeltétele egy olyan üzlethelyiség, amely az adott település legforgalmasabb pontján található. Tudta ezt jól az üzlet vezetője is, aki ennek szellemében döntött a mostani üzlethelyiség mellett, amely a város egyik legfrekventáltabb pontján található. Mivel az üzlet vezetése hosszabb távban gondolkodik, a mostani üzlet helyet is több évre bérelte ki.

Cegléden, több helyen is lehet Fornetti termékeket kapni, azonban olyan közvetlen szaküzlet, amely profiljában és termékkínálatában is kizárólag ezt a márkát forgalmazná, nincs másik a városban.

A Fornetti-nek minden termékeivel megjelenő városban van egy kiemelt üzlete, amely minden tekintetben a márkát képviseli. A most nyílt szaküzlet az első olyan üzlet az országban, amelynek megjelenését teljes egészében a Fornetti franchise alakította ki a saját maga által legyártott bútorokból és berendezési tárgyakból szem előtt tartva a szaküzlet jellegét, egyediségét.

A héten nyílt szaküzlet egyike azon 100 tesztüzletnek, ahol a Fornetti új termékeivel elsőként találkozhatunk. Az itt kapható újdonságok más üzletekben csak később vásárolhatóak meg.

Az üzletben pékáruk kivételével a teljes Fornetti termékpaletta megtalálható, ezen kívül Corso Verona, Coca Cola és Marlenka termékekkel, valamint kedves kiszolgálással várják a vásárlókat.

A termékek állandó minőségét a Fornetti védjegy garantálja.

December első hetére várható az új termékcsalád, melyet a ceglédi közönség először az újonnan nyílt üzletben kóstolhat meg.

Kövess minket a Facebookon is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció