Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 19. 10:55, kedd | Helyi
Forrás: cegled.h

Polgármesteri tájékoztatás

Polgármesteri tájékoztatás

"Tisztelt Honfitársaim! Hölgyeim! Uraim!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Ceglédi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályától a hétvégén érkezett járványügyi megfigyelés, zárlat, elkülönítés elrendelő illetve feloldó határozatok alapján jelenleg Cegléden: 20 fő van járványügyi megfigyelés alatt (külföldről érkezett), 1 fő járványügyi zárlat alatt (aki igazolt beteggel találkozott), és 1 fő járványügyi elkülönítés alatt (igazolt beteg, otthonában, nem igényel kórházi ellátást)." - adott tájékoztatást tegnap este
dr. Csáky András polgármester közösségi oldalán.

A holnapi naptól a piac összes bejárata megnyitásra kerül. Piacon a maszk viselése kötelező és a vásárlók közötti 1,5 m távolság megtartása is előírás. Többen szóvá tették a 65+ korosztály időkorlátos vásárlasi lehetőségét. Ez központi utasítás és az élelmiszerboltokra, gyógyszertárakra, drogériákra vonatkozik. A piac esetében kaptunk arra lehetőséget, hogy némileg módosítsunk rajta. Ezt korábban megtettük, 8 - 10 óra között tesszük lehetővé az idősek vásárlását.

A héten fokozatosan nyitjuk meg a kondi parkokat és játszó tereket. A kormányrendelet már ma reggeltől lehetővé tenné a megnyitást de előbb fertőtlenítjük az eszközöket (a továbbiakban ez hetente két alkalommal megtörténik) és ami lényegesebb, a homokozókban kicseréljük a homokot. Türelmüket kérjük.

Az elkövetkező napokban visszatér a szemétszállítás a korábbi menetrendhez és kinyit a hulladéklerakó udvar is.

Ismételten kérem, hogy bármilyen kéréssel kérdéssel fordulnak hozzám azt polgarmester@cegledph.hu e-mail címen tegyék. Messenger üzenetek, facebook bejegyzések elkallódhatnak.


Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!!!"

Forrás: cegled.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció