Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2019. Június 07. 14:56, péntek | Helyi

Ceglédi Vágta és Laskafesztivál a pünkösdi hosszúhétvégén

Ceglédi Vágta és Laskafesztivál a pünkösdi hosszúhétvégén

Az idei évben is a Ceglédi Laskafesztivál keretén belül rendezik meg a Nemzeti Vágta Ceglédi Előfutamát, így most is színes programok várják a látogatókat három napon keresztül Cegléden.

A pünkösdvasárnap kizárólag a lovas programokról valamint a Ceglédi Vágta futamairól fog szólni a Vágta pályán.

Péntek délután lovas felvonulás nyitja a rendezvényt, majd este fergeteges koncerteken vehetnek részt a látogatók. Szombat reggel megkezdődik a hagyományos főzőverseny, valamint a szokásos tésztagyúrás, majd délután a Vágta pályán elrajtol a Ceglédi Fogathajtó Verseny. Szombat estére pedig szintén sztárfellépőkkel kedveskedtek a szervezők.

Pünkösd vasárnapján a lovasoké a főszerep Cegléden, rajthoz állnak ugyanis a Ceglédi Vágta és Kishuszár Vágta versenyzői, hogy megküzdjenek a budapesti indulás jogáért. Az Elővágta futamain kívül egész nap lovasbemutatókat tartanak, valamint szerepel a programok között az Ország tésztája verseny döntője és Pünkösdi királyválasztás is.

A hétvége állandó programjai a kézműves vásár, a vidámpark és a borsziget. A rendezvény látogatása ingyenes, sőt az érdeklődők igénybe vehetik a külön buszjáratot is, ami a ceglédi autóbusz állomásról indul a helyszínre. Részletes program és buszmenetrend a http://laskafesztival.hu/ oldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 12:09, hétfő | Helyi

Sajtóközlemény - városi rendezvények

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve sajnos az alábbi programok ebben az évben már biztosan elmaradnak:

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 27. 11:00, péntek | Helyi

Szombattól életbe lép a kijárási korlátozás

Kijárási korlátozás tájékoztató

2020. Március 25. 17:57, szerda | Helyi

Ingyenes parkolás és lakbérfizetési könnyítés a veszélyhelyzet alatt

Rendkívüli sajtótájékoztat tartott dr. Csáky András polgármester és Hegedűs Ágota alpolgármester szerda délután.