Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Május 09. 09:15, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Pecázás közben akadt a horogra az emberkereskedő futtató

Pecázás közben akadt a horogra az emberkereskedő futtató

A holland rendőrség körözte, a magyar pedig elkapta azt a 44 éves férfit, akit emberkereskedelemmel és kerítéssel gyanúsít a hatóság.

A holland hatóságok áprilisban keresték meg a magyar rendőrséget azzal, hogy segítsenek elfogni egy 44 éves férfit, akivel szemben emberkereskedelem és kerítés miatt bocsátottak ki európai elfogatóparancsot. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést. A holland rendőröktől kapott adatok szerint H. József Hollandiában prostitúcióra kényszerített más személyeket, akik összesen 500 ezer eurót „kerestek”. Ebből naponta több mint 1000 eurót kellett leadniuk a körözött férfinak.

A magyar nyomozók megállapították, hogy a keresett személy Magyarországon tartózkodik. H. Józsefet május 7-én 16 órakor - horgászás közben - egy Székely község melletti víztározónál fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési munkatársai. A férfit a rendőrök a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, Hollandiának történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:09, kedd | Kék hírek

Fókuszban a gyorshajtók

A gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok. A ROADPOL akció ennek visszaszorítását célozza meg.

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.