Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 07. 15:13, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Party Guru

Party Guru

Aki tudja, mi kell egy jó bulihoz!

Biztosan veled is előfordult már, hogy szerettél volna valami egyedi, különleges ajándékot vagy kiegészítőt vásárolni, de nem tudtad, pontosan mit és hol keress. A közelmúltban újonnan megnyílt Party Guru üzletben megtalálhatod a megoldást.

Legyen szó bármilyen alkalomról, egy laza házibuli, névnapi vagy születésnapi party, lány- vagy legénybúcsú, esküvő vagy keresztelő. A lényeg mindig a részletekben rejlik. Egy mutatós dekoráció, néhány apró kiegészítő még különlegesebbé teszi az alkalmat. A tematikus, egy téma köré felépített bulik bármilyen hétköznapi alkalmat feldobnak. Elég néhány egységes kiegészítő, színes papírkalapok, a témához passzoló poharak, szalvéták, lufik vagy mókás lufi figurák olyan többlethangulatot kölcsönöznek, mellyel egyedivé varázsolhatsz bármilyen eseményt.

A lufi minden valamire való buli elengedhetetlen tartozéka. Ezek a színes, levegővel, vagy héliummal telt kellékek akaratlanul is mosolyt varázsolnak nem csak a gyerekek, de a felnőttek arcára is. Nem mellesleg ezeket a dekoratív elemeket ma már sokkal több mindenre felhasználhatjuk, mint azt valaha is gondoltuk volna. Akármilyen egyszerű ajándékot feldobhat egy lufi csomagolás, de vihetünk héliumos virágcsokrot is.

A megnyitó stílusosan a Halloween jegyében telt. A narancs-fekete színvilág dominált minden díszítőelemben. Láthattunk kaput, hatalmas oszlopokat, halloween figurát. De megcsodálhattunk egy léggömbből elkészített kisestélyit és egy gyönyörű asztaldíszt, mely léggömbvirágokból készült.


A következő nagy ünnepünkre, télapóra és karácsonyra is különleges léggömbszobrokkal, gyönyörű héliumos léggömbökkel és mindenféle kiegészítővel vár mindenkit a Party Guru üzlet.

Címkék: party guru

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció