Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2011. Szeptember 15. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina elképesztő története

Papdimitriu Athina találkozott már szellemekkel, még ha annak nem is a klasszikus formájában. Az RTL Klub kamerái előtt kijelentette, nem őrült meg, valóban furcsa dolgok történnek vele.

A színésznő elmesélte, neki vannak segítő szellemei, mint mondja, ártókkal még nem találkozott. Hozzátette, szereti a segítőit, és örül annak, hogy léteznek. Elmesélte, egyik alkalommal keresett valamit, és bár otthon mindent felforgatott, nem találta. Amikor már feladta, a szekrényben mögötte leesett egy kabát és az alatt végül ott volt a keresett tárgy. Athina szerint ez nem lehet véletlen.

Másik alkalommal éppen egy levelet fogalmazott a számítógépén, miközben kicsit elmerengett az előtte lévő fotón, amely elhunyt testvérét ábrázolta. Miután tovább írt, azt vette észre, hogy bár a klaviatúra normál betűket tartalmazott, a képernyőn a szöveg görög betűkkel jelent meg. A stúdióban lévő szakértő szerint az Athina által elmesélt esetek mindenképpen gyanakvásra adnak okot, hogy nincs egyedül.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 14:06, hétfő | Bulvár

Liam Neeson thrillere tartja magát az észak-amerikai mozis toplista csúcsán

Ismét Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje érdekelte a legtöbb nézőt Észak-Amerikában a hétvégén.

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!