Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. December 23. 11:35, csütörtök | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 7. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 7. forduló

Végig izgalmas, jó iramú volt a Medosz és a Csemő mérkőzése. A jobb helyzet kihasználásnak köszönhetően a Medosz két góllal elhúzott. A csemőiek szépítő gólja után úgy tűnt fordul a kocka, de az egyenlítés helyett a Medosz rúgott újabb gólt, és alakította ki a 3-1-es végeredményt.

A PFB már a második percben góllal jelezte, hogy szeretné kézbe venni a meccset. Küzdelmes mezőnyjáték folyt sokáig. A félidő vége előtt még egy PFB gól zörgette meg Hegedűs kapus hálóját. A második félidő sem hozott látványos játékot, a PFB támadott, a Kedvencek bekkeltek. Egyetlen gól esett, az is öngól volt. Végeredmény 3-0 a PFB Electric Hungary-nak.

Két tíz pontos középmezőnybeli csapat játszott egymással és élt egymás hibáiból. A Revans az első félidőben csak „alibizett”, miközben a CFE rúgta góljait. A második félidőben volt nyolc perc amikor a Revans önmagát adta, ezzel kicsit felzárkózott, de a CFE túlélte a rohamokat és a hátra lévő 12 percben szerzett még négy gólt és ezzel 7-3-ra simán hozta a mérkőzést és a 3 pontot.

A Showder Club nagyon szervezetten és jól játszott egy félidőn keresztül. Játékával meglepte a Mirrort. Félidőben Tarai góljával a Showder-es fiúk vezettek. A második félidőben rákapcsolt a Mirror és a góllövőlistát vezető Dr Nagy Lajos duplájával és még három góllal terhelték meg a fiatalok kapuját. Az utolsó percben Viniczai Viktor még lőtt egy bomba gólt, de ezzel együtt 5-2 lett a vége.

A Keverton kapuját ezen az estén Lendvai Krisztián védte, aki „nem hiányzott” a mezőnyből. Társai helyette is lőtték a gólokat. Buczkó két gólja mellet még lőtt öt kapufát is. A Lesz Vigasz egy cserével állt fel és a második félidőre elfáradt. A Keverton bedarálta őket. Végeredmény 9-1.

A mérkőzés kezdetén a Fekete Macska „az öltözőben maradt”, a Pákó a második percben már 2-0-ra vezetett. Ezt követően kiegyenlítettebb lett a játék, de csak a félidő végén tudott szépíteni Konka Tamás. A második félidőben nagyot változott a játé képe. Konka Tamás újabb gólja, majd Szarvák találata megfordította a mérkőzést. A Pákó játékosai fizikálisan és fejben is elfáradtak. A végén Konka Tamás harmadszor is betalált és beállította a 4-2-es végeredményt.

A Hungária Értékpapír csere nélkül állt fel a lista vezető ellen. Játékukban semmi tűz nem látszott, bátortalanul játszottak. A Pákozdi Hús kapusának 40 perc alatt talán háromszor kellet védeni. A tűz viszont nem hiányzott a Pákozdi Hús játékosaiból. Minden támadásuk veszélyes volt. 7-1-es győzelmük lehetett volna akár kétszámjegyű is, ha kicsit jobban koncentrálnak a befejezéseknél.

A forduló legpörgősebb meccsét láthatta az, aki megvárta a 21:30 órakor kezdődött Euro Petrol – Bercelona összecsapást. Igaz az Euro Petrol végig vezetett, volt 4-1 is, de a Bercelona játékosai az utolsó percig küzdöttek. Ha van még 3-4 perc, biztosan kiegyenlítenek.

Medosz - Csemő 3-1
PFB Electric Hungary - Kedvencek 3-0
CFE - Revans 7-3
Mirror - Showder Club 5-2
Keverton - Lesz Vigasz 9-1
Pákó - Fekete Macska 2-4
Euro Petrol - Bercelona 4-3
Hungária Értékpapír - Pákozdi Hús 1-7

GÓLLÖVŐLISTA ÁLLÁSA

14 gólos: Dr. Nagy Lajos (Mirror Fusion)
12 gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
10 gólos: Király Balázs (Bercelona)
9 gólos: Nagygyőr Krisztián (CFE), Deli Gábor (CFE)
8 gólos: Lendvai Krisztián (Keverton), Buczkó István (Keverton),Takács Ferenc (Pákó),Konka Tamás (Fekete Macska)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció