Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. December 10. 14:57, péntek | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 3. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 3. forduló

A mérkőzés előtt sokan gondolták azt, hogy a Pákozdi Hús simán „behúzza” ezt a meccset. Ehhez azonban a Kedvencek csapatának is volt egy-két szava. Budavári nagyszerűen szervezte a Kedvencek védelmet, ha Ő nem tudott menteni, akkor ott volt a kapus, akiben sok lövés elakadt. Az utolsó 4 percben 1-0, 1-1, majd 2-1, és az utolsó percben még egy szabadrúgás a Kedvenceknek, ami nem hozott gólt. Nagyszerű mérkőzés volt.

Lendületes, nagy iramú mérkőzést hozott a Medosz és a Pákó összecsapása. A Pákó nagyszerűen használta ki helyzeteit Ferencei által. Előszőr Takács F., majd Farkas F. és végül Budai F. köszöntötte magát egy-egy góllal. A Medosz csak helyzetekig és egy gólig jutott el.

A PFB Electric Hungary csapata egy percig sem hagyott kétséget afelől, hogy melyik a jobb együttes. Farkas két bomba góljához Szepes is egy szépség dijas találattal iratkozott fel. Ezt követően sok ziccert hagytak ki, de még háromszor betaláltak a Bercelona kapujába.

A Keverton egy döntetlen és egy győzelem után elszenvedte első vereségét a Fekete Macska csapatától, akik viszont két vereség után megszerezték első győzelmüket. A Fekete Macska játékosai közül Konka Tamás emelkedett ki, aki két góljával segitette csapatát a sikerhez.

A Showder Club akár több góllal is vezethetett volna, de helyzet kihasználásuk nagyon gyenge volt. A CFE sokkal jobban hasznositotta helyzeteit és három gólos előnyre tett szert. A Showder-es fiúk azonban nem adták fel és a 31.-ik perctől huszáros hajrával kiegyenlitettek sőt az utolsó percben egy szabadrúgás kombináció után a győzelmet is majdnem megszerezték. Végül igazságos döntetlen született.

Az Euro Petrol játékosaiban több volt a tűz, ami a végeredményben is megmutatkozott. A Hungária Értékpapir támadásaiban nem volt kellő átütőerő, igy gólt sem tudtak elérni.

A Lesz Vigasz még alig heverte ki a múlt heti súlyos vereséget máris egy újabb nagy zakót kapott a Revanstól, ahol a házi gólfelelős Lugosi három gólt rúgott és hét találatával vezeti a góllövőlistát. A Pákozdi Hús mellet a Revans csapata az, aki mindhárom mérkőzését megnyerte és jobb gólkülönbséggel három forduló után vezeti a tabellát.

A Csemő játékosai végre megtalálták góllövő cipőjüket, aminek a Mirror látta kárát. Az első félidőben négy gólos Csemői vezetéssel fordultak a csapatok. Talán túlságosan megnyugtatta az előny a Csemőieket vagy a Mirror kapcsolt nagyobb fokozatba, mert 8 perc alatt már 2-4 volt az eredmény. Ezután több helyzet maradt ki itt is ott is. A végső döfést Szűcs Zoltán gólja jelentette, amellyel kialakult a 2-5-ös végeredmény.

Pákozdi Hús – Kedvencek 2-1
Medosz – Pákó 1-3
Bercelona – PFB Electric 0-6
Keverton – Fekete Macska 2-4
Showder Club – CFE 3-3
Euro Petrol – Hungária Ép. 2-0
Lesz Vigasz – Revans 0-6
Mirror Fusion – Csemő

2-5

GÓLLÖVŐLISTA ÁLLÁSA:

7 gólos: Lugosi Mihály (Revans)
6 gólos: Nagygyőr Krisztián (CFE)
4 gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús), Maász József (Kedvencek), Nagy Lajos (MIrror Fusion), Lendvai Krisztián (Keverton), Czagány Zsolt (Hngária Értékpapir)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció