Városlista
2021. január 16, szombat - Gusztáv

Hírek

2010. December 02. 20:11, csütörtök | Helyi

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 2. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 2. forduló

A CFE két játékosa – Nagygyőr Krisztián és Deli Gábor- duplájára csak három góllal tudott válaszolni a Bercelona. A Bercelona kemény hajrával csak szorossá tudta tenni a végeredményt, egyenliteni azonban nem tudott.

Az első fordulóban mutatott hatékony teljesitménnyel ezúttal adós maradt a MEDOSZ csapata. Ehhez azonban kellett a PFB magabiztos, szervezett játéka, amellyel végig irányitotta a mérkőzést.A Medosz kétperces, kettős emberelőnyét sem tudta gólra váltani.

A Csemő csapata az első fordulóban mutatott agressziv támadó játékával lépett fel ezúttal is, ám a helyzet kihasználásuk nagyon gyenge volt, amit a végeredmény is tükröz. A Keverton csapata Széchenyi Márton duplájának és a többi játékos teljesitményének köszönhetően győztesen hagyhatta el a játékteret.

A kapusait és több játékosát nélkülöző Revans csapata „az öreg motoros” Lugosi Mihály vezetésével és fontos góljaival egy nem túl magas szinvonalú mérkőzésen begyüjtötte a 3 pontot a Showder Club ellen, akik két forduló után még nem érettek egységes csapattá.

A forduló legjobb mérkőzését hozta a Pákozdi Hús és a Fekete Macska összecsapása. Mindkét csapat egy-egy nagy lövésből szerzett gólt. Végig kiélezett harc folyt a végső győzelemért. Egy kapus hibát követő kavarodás után Kecskeméti József egy pimasz, de nagyon szép góllal szerezte meg a Pákozdi Hús csapatának a győzelmet jelentő második gólt.

A Hungária Értékpapir csapatából ketten is duplázni tudtak, valamint a jól irányitó Nagy Tamás is letette névjegyét a Pákó kapujába. A játék összképe alapján ezen a mérkőzésen nem volt egy súlycsoportban a két csapat.

Jó iramú mérkőzésen a Mirror akarata érvényesült, ami két gólos vezetésben mutatkozott meg.Egy kicsit korán hitték el azonban, hogy zsebben van a meccs, az Euro Petrol előbb Bálint góljával szépitett, majd Gyura találatával egyenlitett is. A Mirrort ez felrázta és Dengi Balázs találatával 3-2-re vissza hozták maguknak a meccset.

A torna első gólzáporos és egyoldalú mérkőzését hozta a Kedvencek és a Lesz Vigasz találkozója.A salakon őszi bajnok formás támadások után sorra lőtte góljait ellenfelének, aki egyszer sem tudott válaszolni a nyolc bekapott gólra.

CFE- Berelona4-3PFB Electronic Hungary – Medosz4-2
Csemő -Keverton0-4Revans – Showder Club3-1
Fekete Macska–Pákozdi Hús 1-2Hungária Értékpapir – Pákó5-1
Euro Petrol – Mirror2-3Kedvencek – Lesz vigasz8-0

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 15. 12:58, péntek | Helyi

Kinek nem jár az ingyenes ellátás?

2021. Január 15. 12:47, péntek | Helyi

Utolsó útjára kísérték

2021. Január 14. 13:26, csütörtök | Helyi

Faadománnyal segít az önkormányzat