Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 16. 09:58, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdrúgó Bajnokság 6. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdrúgó Bajnokság 6. forduló

Továbbra is veretlen a Pákozdi Hús és a Piszkos Fred és csapat.
Gyengélkedik a Hungária Értékpapír és a Dort Grund.
Hétvégén újra dupla forduló!!!

A Hungária Értékpapír csapata csere nélkül állt fel, ami önmagában még nem lett volna baj, de nem csak a cserék hiányoztak, hanem az elképzelés is a játékukból. Az Autó Kelly Keverton végig magabiztosan, helyenként sziporkázva focizott és megérdemelten nyert 5-2 arányban.

Úgy látszik kellett négy bemelegítő mérkőzés a Pákó csapatának. A négy vereség után az ötödik fordulóbeli győzelem után a Revans csapatát is legyőzték egy utolsó pillanatban szerzett góllal. A Revans viszont továbbra is botladozik, bár már vannak biztató jelek.

Az Ön-Ért csapata nagyot küzdve, végig koncentrálva legyőzte az NB II-es U-19-es ifi csapatra épülő Jazz Cafe gárdáját. Hiába volt jobb a kapura lövések számában a Jazz Cafe, ezen a mérkőzésen Sipos Csaba –az Ön-Ért kapusa- volt a mezőny legjobbja a kapott négy gól ellenére.
A Mirror Fashion tíz perc altató játék után három perc alatt 3 gólt rúgott és ez megnyugtató előnynek bizonyult. A második játékrészben továbbra is csak statisztált a máskor oly harcos Bercelona. A mai napon hiányzott a tűz belőlük, aminek súlyos 7-1 arányú vereség lett a vége.

A Zsaru Bróker csapata bő kerettel és nagyon elszántan kezdte a mérkőzést, aminek eredményeként a félidőben 2-0-ra vezettek. Fordulás után fordult a kocka, a Kedvencek elkezdtek eredményesen focizni és megfordították az eredményt 3-2-re. A forró hangulatú második félidőt sok kiállítás jellemezte, főleg a Zsaruk csapatából. Az utolsó percekben kiegyenlítettek a Brókerek, így igazságosnak mondható 3-3-as eredmény született.

A forduló rangadóján sokáig nem esett gól, de egy kihagyás elég volt az Alfa védelem részéről és Utassy azonnal góllal büntetett. A félidő végén már két góllal vezetett a Pákozdi Hús. A második félidő első percében az Alfa gólt szerzett és úgy tűnt „visszajön a meccsbe”, de nem sikerült nekik az egyenlítés. Sőt a meccs vége felé újabb két gólt szerezve 4-1-re nyert a listavezető. Jó meccs volt!!!

A Showder Club szárnyalt ezen az estén, játékosait nem lehetett utolérni. Egy emberként védekeztek és támadtak. Ezt a tempót a CFE játékosai nem tudták felvenni, ha mégis eljutottak az ellenfél kapujáig, akkor Turbók András védett, sokszor bravúrosan. Velkey Balázs irányításával - aki 4 gólt szerzett - megérdemelt nyert 9-2-re a Showder Club.

A Dort Grund szervezetten és fegyelmezetten védekezett, majdnem egy félidőn keresztül, de a nagy nyomás a 17. percben megtörte őket, gólt kaptak. A második félidőben sem adták fel, de a rutinosabb játékosokból álló Piszkos Fred és csapata jobban használta ki lehetőségeit és 5-0 arányban nyert, amely győzelemhez Kósa Gergő mesterhármasával járult hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem