Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 23. 10:06, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdraúgó Bajnokság 9. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdraúgó Bajnokság 9. forduló

A 9. fordulóval befejeződött a Pákozdi Hús teremlabdarúgó bajnokság 2011 évi szakasza.

A Jazz Cafe játékosai egy ideig keresték a fogást ellenfelükön, amit az 5. percben találtak meg. Ettől kezdve nem volt kérdés ki nyeri a mérkőzést, Halasi és Kacsics is háromszor talált be a Zsaru Bróker kapujába. A tíz kapott gólra mindössze egy becsület góllal tudtak válaszolni a Zsaruk.

A Kedvencek körülményesen szőtték akcióikat és a befejezésnél mindig rossz megoldást választottak. Nem úgy a Pákó támadó sora, akik egy formás akció végén megszerezték a vezetést. Örömük nem tartott soká, mert a félidő vége előtt Mogyorósi Gábor kiegyenlített. A második félidő mezőnyjátékot hozott, néhány helyzettel, amiből egyet értékesítettek a Kedvencek és ezzel megnyerték a meccset.

A Pákozdi Hús szokásos taktikájával kereste ellenfele gyenge pontjait, amit a 10. és 12. percben meg is talált, rögtön két góllal büntette. Az Ön-Ért viszont ezen a mérkőzésen talán legjobb játékát mutatva a félidő vége előtt szerzett egy gólt. A második félidő elején 3-1, úgy tűnt jön a szokásos…., de Szűcs 3-2-re szépített, majd Rózsa kiegyenlített. Egy perc múlva az Ön-Ért rúgott újra gólt, a dolog szépséghibája az volt, hogy saját kapujába. Ezután mindkét kapu előtt adódtak még helyzetek, de az eredmény nem változott, a Pákozdi Hús nyert 4-3 arányban. Az Ön-Ért csapata dicséretesen küzdött.

Rangadónak indult és sima egyértelmű Autó Kelly Keverton győzelem született az Alfa ellen. Félidőben már 3-0 volt. Az Alfa elvétve jutott el helyzetig, az egész csapat indiszponáltnak tűnt. A Keverton játékosai sokkal motiváltabbak voltak és megérdemelten nyertek 7-1 arányban.

A Dort Grund fiatal játékosai nem tudtak méltó ellenfelei lenni a rutinosabb Mirror Fashionnak. Pintér, Bodóczki és Dengi 2-2 gólt szerzett, válaszolni egyedül Oldal tudott egyetlen találattal. A Mirror játékosai többször is egyérintős játékkal vitték végig támadásaikat és lőttek szép gólokat.

Ritkaság számba menő gól nélküli döntetlent hozott a CFE és a Bercelona összecsapásának felejthető első félidőben mutatott játéka. A második félidőt nagy küzdelem és sok hiba jellemezte, de szerencsére láthattak gólokat is a nézők. A CFE volt eredményesebb és 3-1 arányban nyerte a meccset, amely nem fog bevonulni a torna emlékezetes mérkőzései rovatba.

A 8. percig kellett várni az első gólra, ekkor Süveges zörgette meg a Showder Club hálóját. Még ünnepeltek Piszkos Fred játékosai, amikor egy kapus hiba után 1-1 állt az eredményjelzőn. Küzdöttek a Showderes fiúk, de a gólokat a másik csapat szerezte. 5-1-es állásnál megnyugodni látszott a Piszkos Fred csapata, de két gyors kontra és máris 5-3 volt. Ettől kezdve tíz perc izgalom, de az eredmény nem változott.

A Hungária Értékpapír végre cseréket tudhatott a kispadján és góllövőket a pályán. A mérkőzés 5. percében már 2-0 arányban vezettek, amit a félidő végéig megőriztek. A második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék és a gólok száma is. A Revans ezen a mérkőzésen végig szenvedett, csatárai meg sem közelítették régi önmagukat. A Hungária megérdemelten nyert 4-2 arányban.

Kilencedik forduló eredményei


TABELLA

A rangadó rövid pihenő után 2012 január 3.-án folytatódik.

Békés Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok!



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem