Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 02. 00:00, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 6. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 6. forduló

Egy fordulóval a vége előtt a Pákozdi Hús bebiztosította bajnoki címét, a kérdés csak annyi, hogy pontveszteség nélkül tud-e zárni.

A félidő közepéig felejthető mezőnyjáték folyta a pályán, amikor Kalmár Zoltán egy szerelésnek tűnő lövéssel először bevette a Bercelona kapuját. Ezt követően a gólkirály aspiráns Bozsó Norbert két góljával megnyugtatta a szurkolókat. Ezen az estén a Bercelona formán kívüli játékot produkált.

A Jazz Cafe hosszú idő után két cserejátékossal és kapussal állt ki, de ezen az estén a Kedvencek is szebb napokra emlékeztető arcát és játékát mutatta. A Jazz (ifista) játékosain meglátszott az edzés utáni fásultság, amit az erőszakosan és hatékonyan játszó ellenfél kihasznált és nyert 2-1 arányban.

A Zsaru Bróker játék nélkül szerezte meg a három pontot, mivel ellenfele a Dort Grund nem tudott kiállni ezen az estén. Sajnálatos eset……….

A Showder Club teljes kerettel és húzóemberével, Velkey Balázzsal állt fel. A Hungária Értékpapír küzdött, de nem tudott elég eredményes lenni. Lüktető, de sokszor nagyon pontatlan volt mindkét csapat játéka. A másik gólkirály jelölt Velkey ezen a mérkőzésen három góllal járult hozzá csapata 6-1 arányú győzelméhez. A Showder Club ezzel a győzelemmel átvette a vezetést az alsóházban.

A Pákó nélkülözte irányító játékosát Losonczi Gábort, ami nagyon meglátszott szervezetlen, provizórikus játékán. Ezzel szemben az Autó Kelly Keverton játékosai élvezték a játékot és formás támadások után sorra rúgták a gólokat. A végjátékban kicsit könnyelműsködtek, aminek köszönhetően feljött a Pákó 4-8-ra…….

Szomorúan vette tudomásul a közönség, hogy a CFE ki nem állása miatt az Ön-Ért játék nélkül szerezte meg a három pontot. Még egy elmaradt mérkőzés……

A Piszkos Fred és csapata nélkülözni kényszerült több meghatározó játékosát, akik edzőmérkőzésen vettek részt. Az Alfa csapatából is sokan hiányoztak sérülés miatt. A két tartalékosan felálló csapat küzdelméből az Alfa jött ki először jobban, 5-1 arányú vezetést szerzett és elhitte, hogy meg van a meccs. De Piszkos Fred embereit nem olyan fából faragták, akik feladják a harcot. Nyolc perccel a mérkőzés vége előtt parádés hajrába kezdtek és kiegyenlítettek. Végeredmény 5-5 lett.

A Mirror Fashion játékosai fegyelmezett játékkal és Farkas János góljával 1-0-s vezetéssel vonultak szünetre a forduló rangadóján. A Pákozdi Hús csapatkapitánya, Kecskeméti József ezen a mérkőzésen nem növelte góljainak számát, de adott két nagyon fontos és pontos gólpaszt, amelyeket mindkétszer Szepes Richárd értékesített. Ezzel a győzelemmel a Pákozdi Hús bebiztosította bajnoki címét, egyetlen kérdés maradt az utolsó fordulóra, megtudják-e pontveszteség nélkül nyerni a bajnokságot?


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem