Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Január 30. 09:42, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 14. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 14. forduló

A teremlabdarúgó torna soron következő fordulója újabb izgalmakat hozott.

A Hungária Értékpapír szokásos első félidőben „partiban az ellenféllel” játékával szerepelt, amit annyival megtoldott, hogy szorossá tette a második félidőt is, de a Kedvencek csapata jobban hajrázott és nyert 3-2 arányban.

Komoly tétje volt a Jazz CafePákó mérkőzésnek, nevezetesen az, hogy ki marad versenyben a felsőházba jutásért. Ez a tét azonban nem látszott meg a játék képén. Végig a Pákó vezetett és a Jazz néha felvillant, de beérni nem tudta ellenfelét a Pákó 5-3-ra nyert és nyitva még a felsőház kapuja.

A Bercelona alaposan megizzasztotta Piszkos Fred embereit. A mérkőzés 37. percéig vezettek, persze ehhez kellett az is, hogy kapusuk, Molnár Bence többször bravúrral, néha szerencsével védte kapuját. De nem bírták végig a rájuk nehezedő nyomást. Süveges talált be szokásához híven egy szemfüles góllal, majd László Bence, újra Süveges és Kósa Gergő góljaival végül 4-1 arányban nyertek.

A Revans Alfa mérkőzés fergetegesen kezdődött, a harmadik percben már 2-2 volt, ami nem dicséri a védők munkáját. Az első félidő végéig kitartott a gólzápor (3-5). A második félidőben jobban koncentráltak a csapatok, kevesebb gól esett. A 7-4 arányú Alfa győzelemhez hozzá kell tenni, hogy a Revans játékosai két öngólt is vétettek.

Nagyon akarta mindkét csapat a győzelmet a Keverton – Ön-Ért mérkőzésen, de nem mindenáron. Fegyelmezett védekezés és a megszerzett labda megbecsülése jellemezte a csapatok játékát. Egyéni villanások döntötték el a mérkőzést, Széchenyi Marci bombagóljára Gór Viktor hasonló góllal válaszolt, a győztes gól Virág Csaba pengés megoldása után született. Az egy gólos győzelemmel a Keverton megtartotta dobogós helyét.

Az első félidő végén az eredményen nem látszott a tizenöt hely különbség a Zsaru – Pákozdi Hús meccsen (0-1). A 34. percben a Pákozdi Hús emberhátrányba került kapusa kiállítása miatt, de a hátrányból előnyt kovácsoltak, mert gyorsan rúgtak két gólt és nyertek 3-0 arányban.

A CFE csere nélkül, a Mirror két teljes sorral állt ki, ami sejtette a végkimenetelt, csak a gólkülönbség lehetett kérdéses. A papírforma nem is borult, a Mirror a félidei 5-1 után, magabiztosan nyert 10-3 arányban és fej fej mellett küzd a Kevertonnal a dobogós helyért.

Ifjúsági rangadó zárta a 14. fordulót. Ezen a mérkőzésen nem volt elveszett labda, mindent befutottak a fiúk. A különbség talán abban látszott, hogy a Dort Grundnak csak egy cseréje volt, míg a Showder Clubnál négyen ültek a padon. Végül igazságosnak mondható 4-4 arányú döntetlen született, aminek egyik csapat sem örült igazán.

Góllövőlista állása

27 gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
22 gólos: Bozsó Norbert (Revans)
18 gólos: Lendvai Krisztián (Keverton)
17 gólos: Buczkó István (Keverton)
16 gólos: Kósa Gergő (Piszkos Fred)
15 gólos: Fehér Zsolt (Alfa), Dely Gábor (CFE)
14 gólos: Velkey Balázs (Showder Club)
13 gólos: Oldal Tibor (Dort Grund)
12 gólos: Koncz Zsolt (Jazz Cafe), Szűcs Zoltán (Ön-Ért), Tóth Róbert (Mirror), Utassy Róbert (Pákozdi Hús), Móricz Viktor (Alfa)
11 gólos: Naggyőr Krisztián (CFE), Szabó István (Pákó)
10 gólos: Juhász Dániel (Pákozdi Hús), Popon Tamás (Keverton), Süveges András (Piszkos Fred), Viniczai Viktor (Dort Grund)


A 14. forduló eredményei
Hungária Értékpapír – Kedvencek 2-3 Autó Kelly Keverton – Ön-Ért 2-1
Jazz Cafe - Pákó 3-5 Zsaru Bróker – Pákozdi Hús 0-3
Bercelona – Piszkos Fred és csapata 1-4 CFE - Mirror Fashion 3-10
Revans - Alfa 4-7 Showder Club – Dort Grund 4-4

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem