Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Január 20. 09:37, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 12-13. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 12-13. forduló

A csapatok minden játékosukat megmozgatva küzdenek a legjobbak közé jutásért, s nem volt ez másképp mostani fordulókon sem.

TIZENKETTEDIK FORDULÓ

Az alsóházi rangadón kiegyenlített játék folyt az első félidőben, amelyet az 1-1-es eredmény is tükrözött. A második játékrészben is végig folyt a küzdelem, amelyből a Hungária Értékpapír jött ki jobban, a Zsaru Brókernek nem volt szerencséje, így 2-3 arányban alul maradt.

A Kedvencek csapata több meghatározó játékosát nélkülözte, amely rányomta bélyegét a játékra. Küzdelem és rohanás jellemezte végig a mérkőzést. A Showder Club sem tudott maradandót alkotni, játékosai nem tudtak megfelelően koncentrálni a befejezéseknél. Végeredmény 1-1.

A Dort Grund játékosból lett kapussal kezdett és egy büntető értékesítése után vezetett, de a félidő végén kiegyenlített a Pákó csapata. A második félidőben a rutinosabb játékosokból álló Pákó a maga javára fordította a mérkőzést és nyert 3-1 arányban.

A CFE csapata csere nélkül állt ki a címvédő ellen, ami nem sok jót ígért számukra. A papírforma érvényesült is egy hatos formájában. A szépségtapaszt Nagy Tibor két gólja jelentette a CFE számára, de így is 6-2 lett a mérkőzés végeredménye.

A forduló rangadója a torna eddigi legjobb mérkőzését hozta. A 3. percben már 1-1 volt, mindkét kapus megpattanó lövésből kapott gólt. Egy kontra után a Mirror vezetett, de egy Lendvai bombagóllal 2-2. A félidő vége előtt Virág esernyőzte meg védőjét, 3-2 a Kevertonnak. A második félidő indulatoktól sem volt mentes, de szerencsére a szép játék került inkább előtérbe. A Mirror erőfeszítései Farkas révén góllá értek, 3-3. Ezután több gól nem esett, igazságos döntetlen született.
Az Ön-Ért a felsőházba jutást tűzte ki magának. Ennek megfelelően mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formában játszik. Az Alfa ellen egy szép akció góllal és egy öngóllal 2-0-ra vezettek a félidőben. A második félidő szorosabb volt, de az Ön-Ért 3-2 arányban nyert, ami nagyon értékes győzelem lett.

A Revans egy parádés félidőt produkálva 4-0-s vezetéssel ment a szünetre. Kicsit rápihentek az eredményre, amit a Bercelona gyorsan ki is használt, feljött 4-2-re. De ezután „visszaállt a rend” a Revans újabb gólokat szerezve 6-3 arányban nyert.

A Jazz Cafe szeretne megkapaszkodni a felsőházban, de ehhez gólokat kellene rúgni. A Piszkos Fred ellen azonban csak számolatlan mennyiségű kapufáig jutott el. Az ellenfél viszont jobb százalékban használta ki helyzeteit és dobogóra esélyesként játszva gyűjtötte be a mérkőzés három pontját.

12. forduló eredményei
Hungária Ép.- Zsaru Bróker 3-2 Autó Kelly Keverton-Mirror Fashion 3-3
Showder Club – Kedvencek 1-1 Ön – Ért - Alfa 3-2
Pákó - Dort Grund 3-1 Bercelona – Revans 3-6
CFE - Pákozdi Hús 2-6 Jazz Cafe – Piszkos Fred és csapat 2-3


TIZENHARMADIK FORDULÓ

A CFE csere nélkül állt fel, de ez nem látszott a mérkőzés összképén. Hiába volt a Zsaru Brókernek három cseréje, nem tudtak hatékonyan játszani. Ezzel szemben a CFE kilencszer volt eredményes, így komoly zakót mért ellenfelére, 9-1.

Az Ön-Ért megőrizte délelőtti lendületét és elszántságát. Nyíltsisakkal játszott mindkét csapat, a 10. és 18. perc környékén gyors gólváltások után 2-2 volt a félidő. A második félidőben újabb egy-egy gól után 3-3-as állásnál nagy lehetősége volt a Piszkos Fred csapatának, emberelőnybe került, de ebből az előnyből rosszul jött ki, az Ön-Ért szerzett gólt és ennek köszönhetően 4-3 arányú győzelmet.

A Hungária Értékpapír csapata vezetni már megtanult, de a győzelem még nem megy. Félidőben hátrányban volt a Bercelona, de a második félidőben összekapták magukat és háromszor találtak be Ungvári kapujába.

A Mirror gyorsan vezetést szerzett, amely megnyugtatta a csapatot. A Pákó enerváltan és ötlettelenül játszott, csupán egy becsületgólig jutott. Ezzel szemben a Mirror játékosai hétszer voltak eredményesek a vasárnap délutáni „edzőmérkőzésen”.

A Showder Club már a 22. másodpercben vezetést szerzett, majd a 10. percben már 2-0-ra vezetett. Az Alfa ekkor eszmélt fel, hogy baj van! A félidő végéig sikerült nekik kiegyenlíteni. A második félidő a két kapus bravúrjairól szólt, a csatárok nem örülhettek gólnak, maradt a 2-2 arányú döntetlen.

A Pákozdi Hús két gyors góllal jelezte, hogy ki az esélyesebb. A Jazz Cafe csapatából Szabó Martin először egy 15 méteres bombagóllal, majd egy egyéni szóló utáni góllal kiegyenlített. De ezzel el is fogyott a fiatalok puskapora, mert ettől kezdve csak a Pákozdi Hús szerzett gólt, szám szerint még kilencet. A végeredmény 11-2.

A Dort Grund letámadta ellenfelét és tíz perc alatt 3-0-ra vezetett. A Revans „téli álmából ébredve” a félidő végéig feljött 3-2-re. A második félidő fergeteges 20 percet és kilenc gólt hozott. A Revans fordított 4-3-ra, majd 4-4. Ezután újra a Dort Grund vezetett 5-4-re, majd 5-5. Fordulta kocka most a Revans vezetett 6-5-re és a Dort egyenlített 6-6-ra. A végjátékban azonban Bozsó Norbert kétszer - a mérkőzésen összesen hatszor – volt eredményes és ezzel 8-6-ra nyert a Revans.
Az Autó Kelly Keverton semmit sem bízott a véletlenre, a lehető legjobb összeállításában lépett pályára a Kedvencek ellen. Lendvai Krisztián egy bombagóllal, majd egy okos góllal vette be Hegedűs kapuját. Egy percig sem volt kétséges a Keverton győzelme, csak a mértéke volt kérdés, ami 7-1 lett.

13. forduló eredményei
Zsaru Bróker - CFE 1-9 Showder Club - Alfa 2-2
Piszkos Fred és csapat- Ön-Ért 3-4 Jazz Cafe – Pákozdi Hús 2-11
Hungária Értékpapír – Bercelona 1-3 Dort Grund – Revans 6-8
Pákó - Mirror Fashion 1-7 Kedvencek-Autó Kelly Keverton 1-7

Góllövőlista állása

26 gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
21 gólos: Bozsó Norbert (Revans)
18 gólos: Lendvai Krisztián (Keverton)
17 gólos: Buczkó István (Keverton)
15 gólos: Fehér Zsolt (Alfa), Kósa Gergely (Piszkos Fred)
13 gólos: Dely Gábor (CFE), Oldal Tibor (Dort Grund), Velkey Balázs (Showder Club)
12 gólos: Koncz Zsolt (Jazz Cafe), Szűcs Zoltán (Ön-Ért), Tóth Róbert (Mirror)
11 gólos: Utassy Róbert (Pákozdi Hús), Naggyőr Krisztián (CFE)
10 gólos: Juhász Dániel (Pákozdi Hús), Popon Tamás (Keverton), Móricz Viktor (Alfa)



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem