Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 19. 10:43, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 7-8. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 7-8. forduló

A hétvégi újabb dupla forduló után már csak két 100%-os csapat van, a címvédő Pákozdi Hús és a Piszkos Fred csapata. Ez a két csapat az alapszakasz utolsó fordulójában, január 26.-án találkozik egymással!!

Hetedit forduló eredményei

A Revans csere nélkül állt fel, ami egy olyan nagy futó teljesítményt produkáló csapat, mint a Showder Club ellen nem túl jó előjel volt. Az első félidőben tartották magukat, de a második félidőben győzött az erőnlét. Bozsó mesterhármasa kevés volt a Showder hat góljával szemben.

A Pákó csapata fordulóról fordulóra kezd egyre jobban magára találni, persze ehhez hasonló fajsúlyú ellenfél is kell. A Zsaru Bróker megfelelő befejező ember hiányában gólképtelennek bizonyult ezen a mérkőzésen, a Pákó csatára Szabó István viszont hármat rúgott csapata hat góljából.

A Dort Grund kapus nélkül állt ki az Alfa ellen és ez megbosszulta magát. Igaz a vezetést a fiatal csapat szerezte meg, de az idő múlásával az Alfa „bedarálta” őket. Fehér Zsolt irányításával és három góljával sima 6-1 lett a végeredmény.

A forduló rangadóján a Mirror Fashion bátran támadott és sok helyzetet alakított ki, amelyeket nem tudott gólra váltani, mert a Pákozdi Hús kapusa, Dencsik György többször is bravúrosan védett. Az első félidő végén megszerezte a vezetést a Pákozdi Hús, amit a második félidőben egy védelmi hiba után növelni tudott. Tíz perccel a vége előtt szépített a Mirror és a 36. perctől „vészkapussal” játszva próbált egyenlíteni, de ez nem sikerült. Végeredmény 2-1 a Pákozdi Hús javára.

A Hungária Értékpapír csapata újra csere nélkül próbált szerencsét, ami ezen a napon sem jött össze. Az Ön-Ért csapata lendületes, helyenként ötletes játékkal végig irányította a mérkőzést és megérdemelten nyert 5-3 arányban.

A Jazz Cafe csapata nélkülözte irányító játékosait és ez meglátszott a játékukon. A „papíron szerényebb” játéktudású CFE, aki állandó kapus nélkül mai is vészkapussal állt ki, legyőzte őket. Ezen a mérkőzésen is bebizonyosodott, a focit gólra játszák, nem helyzetre, amiből a Jazznek volt több.

Vasárnapi ebéd utáni könnyed grund focira emlékeztető mérkőzésen az Autó Kelly Keverton csapata a hatodik percben már két gólos megnyugtató előny birtokában volt. Ezek után bátran léphetett pályára a két senior – Benke Mihály és Lendvai László – is, akik becsülettel kivették részüket a Bercelona elleni 7-0-s győzelemből.

A Kedvencek csapatának jobban fekszik a vasárnap délutáni foci, összeszedettek és szervezettek voltak, ami meglepte a Piszkos Fred csapatát. Kiegyensúlyozott mérkőzésen úgy tűnt döntetlen lesz a végeredmény, de akkor jött – na nem a Tenkes kapitánya – hanem Süveges András, aki 35 másodperccel a vége előtt szerzett góljával megmentette csapata számára a három pontot.

Nyolcadik forduló eredményei

Mondhatni szokásos problémákkal – Hungária Értékpapír csere nélkül, CFE fix kapus nélkül – kezdődött a mérkőzés, amely nagy küzdelmet, de nem túl magas színvonalat hozott. A küzdelemből a CFE jött ki jobban és nyert 3-2 arányban.

A Jazz Cafe csapatának volt mit javítania. Ennek megfelelően nagy elszántsággal indultak a mérkőzésnek, de visszatérő problémájukon – sok kidolgozott helyzet, 10% kihasználtsággal – csak részben tudtak változtatni. A Revans gólfelelőse Bozsó rúgott ugyan három gólt, de csapata büntetőt hibázott és lehet, hogy emiatt 4-3 arányban alul maradt a mai mérkőzésen.

Sok izgalmat és még több kihagyott helyzetet hozott az Ön – Ért és a Bercelona mérkőzése. Félidőben 1-1 volt az eredmény. A második játékrészben megszerezte a vezetést az Ön-Ért. Pályán kívülről úgy tűnt megnyugodtak és kicsit lelassították a tempót, ami megbosszulta magát, mert a nagy küzdő Bercelona megfordított az eredményt és 3-2 arányban nyert.

A Showder Club részéről megismert sok futásra épülő játék ezen a mérkőzésen is meghozta gyümölcsét. Helyenként csapkodó volt a játék és egyik másik gól kabaréba illő volt. A Zsaru Bróker a nagyon gyenge kapus teljesítménynek is köszönheti a 6-2-es vereséget.

A Dort Grund egy félidőn keresztül bárkivel partiban tud lenni, de a végjátékkal még baj van. Végig vezettek a mérkőzésen, de a Kedvencek Horváth Csaba két bomba góljával és Mogyorósi Gábor utolsó percekben szerzett góljával 4-4-es döntetlenre tudták hozni a meccset.

A forduló rangadóján minden meg volt, ami az élvezhető kispályás focihoz kell (bomba gólok, büntető, kapus bravúrok). A Keverton méltó ellenfél volt, de meg kell állapítani, hogy a címvédő és talán legjobb játékos állományt felvonultató Pákozdi Hús ellen csere nélkül nem lehet végig játszani egy mérkőzést. Ezen a mérkőzésen a Pákozdi Hús nyerőembere Kecskeméti József volt, aki négy !! gólt szerzett és ezzel elvitathatatlan érdemei vannak az 5-3 arányú sikerben.

A nap másik rangadójaként várt mérkőzésen az első félidő kiegyenlített játékot és 1-0-s Mirror vezetést hozott. A második játékrészben valami nagyon megváltozott. Az Alfa mintha minden játékelemet elfelejtett volna, míg a Mirror elkezdett sziporkázni és sorban rúgta a gólokat. A rangadóból végül sima meccs lett, amelyet a Mirror Fashion 5-0 arányban nyert meg.

A Pákó csapata bizakodott, hogy a 100%-os teljesítményt felmutató ellenfelével szemben valami meglepetést tud elérni. A Piszkos Fed kispadján a mai jelszó a „türelmesen játsz!!” volt. Mint tudjuk a türelem rózsát terem, ez esetben pedig magabiztos 8-1 arányú győzelmet hozott, zéró meglepetéssel.

A héten még lesz egy forduló, utána elmegyünk ünnepelni, hogy január 3.-án kezdhessük az újévi focit.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem