Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. December 15. 09:10, csütörtök | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 4-5 forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 4-5 forduló

A negyedik és az ötödik fordulót követően már csak két veretlen csapat van, a Pákozdi Hús és a Piszkos Fred és csapata.

Negyedik forduló

Az Alfa játékosai felébredtek, viszont a Kedvencek még ágyban voltak a forduló első mérkőzésén. Ennek megfelelően többek között Fehér Zsolt mesterhármasának köszönhetően magabiztos 8-1 arányú Alfa győzelem született.

Igazi rangadónak ígérkezett két veretlen csapat találkozása. Ennek megfelelően feszült hangulat, időnként indulatoktól sem mentes játék folyt a Piszkos Fred és csapata – Mirror Fashion mérkőzésen. A meccset Lengyel Ferenc gólja döntötte el, amellyel Piszkos Fred csapata megőrizte veretlenségét.

Az Autó Kelly Keverton egy félidőn keresztül „meccsben tartotta” ellenfelét, mert két gólpaszt is adott a Zsaru Bróker csatárainak. A második félidőben viszont könnyed, helyenként könnyelmű játékkal magabiztosan nyert 9-2 arányban.

A Revans végre magára talált, bár a színvonal hagyott némi kívánni valót az Ön-Ért elleni mérkőzésen, de Lugosi mesterhármasára és Lengyel góljára csak Szűcs tudott válaszolni, így 4-1 arányban nyertek.

Folytatódott a Pákó vesszőfutása, az eddigi három fordulóban mindössze két gólt szerző csapat ma is csak egyszer tudott betalálni ellenfele kapujába. Ezzel szemben a Pákozdi Hús csapata Kecskeméti irányításával és mesterhármasával kilencszer köszönt be Tóth Levente kapujába.

A Hungária Értékpapír két meghatározó játékosát nélkülözte és cseréjük sem volt. Ilyen előjelek ellenére jól tartották magukat. Egy Koncz szólóval szemben viszont tehetetlennek bizonyult a védelmük. Végig a Jazz Cafe irányított, de csak a mezőnyben folyt a játék, kevés helyzettel. felejthető 40 perc után a Jazz Cafe 3-0 arányban győzött.

A Showder Club ifjú játékosai tudatos játékkal kezükben tartották a mérkőzés és a 35. percben 3-0 arányban vezettek. A Bercelonát viszont hatalmas küzdeni tudásáról ismerjük. Így volt ezen a mérkőzésen is, az utolsó öt percben három gólt szereztek és kiegyenlítettek!!

A Dort Grund és a CFE mérkőzése sok helyzetet és szép gólokat hozott. 2-2-es állásnál a CFE rendszeresen beugró kapusa Dávid József három óriási bravúrt mutatott be, amelyek után társai két gólt rúgtak és ezzel maguk javára fordították a mérkőzést. Végeredmény 4-2 a CFE javára.


Ötödik forduló

A Hungária Értékpapír újra cserék nélkül állt ki, így nem meglepő, hogy csak egy félidőn keresztül tudta tartani ellenfelét, aki szerette volna gyorsan feledtetni az előző forduló rangadóján elszenvedett vereségét. Ennek megfelelően játszottak és a Mirror valamennyi pályára lépő játékosa góllal vette ki részét a 10-1 arányú győzelemből.

Sok olyan mérkőzés kellene, mint amilyet az Autó Kelly Keverton és a Jazz Cafe csapatai játszottak. Buczkó Piku bombagóljai vagy Koncz Zsolt és Szabó Martin találatai bármikor indulhatnának a forduló gólja címért. Végül a Keverton jött ki jobban a csatából és 7-6 arányban nyert.

Az Alfa próbál felzárkózni a listavezetőkhöz, ennek megfelelően nyernie kellett a Bercelona ellen, akikről tudjuk, hogy „kellemetlen” ellenfél”. Az Alfa már 4-1-re is vezetett, de a Bercelona húzóembere Pintér Roland négyszer !!! talált be. 4-4-es állásnál egy vitatott büntető után az Alfa vezetést szerzett, és a kinyíló Bercelona védelem mellett újabb gól rúgott, és 6-4 arányban nyert.

A Pákozdi Hús esélyt sem adott ellenfelének és könnyed játékkal 7-0 arányban legyőzte a jövő reményteljes labdarúgóit felvonultató Dort Grund csapatát.

A hasonló játékosállományt felvonultató csapatok mérkőzésén a pillanatnyi forma nem játszott szerepet, viszont a szerencse az Ön-Ért csapata mellé állt, akik kétszer voltak eredményesek, szemben a Showder Club csatáraival, akiknek egyetlen gól volt a mai teljesítményük.

A CFE három győzelemmel és egy vereséggel a tarsolyában találkozott az eddig még pontot sem szerző Pákó csapatával. A Pákó játékosai küzdenek, de képtelenek gólt szerezni. A félidőben úgy tűnt ma sem lesz másképpen, a CFE 1-0 arányban vezetett. De a második félidőben megtört a jég, a Pákó egy mérkőzésen két gólt szerzett, ami elegendő volt a győzelemhez.

Két igazi amatőr, baráti társaság izgalmas mérkőzését hozta a RevansKedvencek mérkőzés. A nézőtéri biztatásban sem volt hiány. Félidőben 3-3, majd a Kedvencek 5-3-ra elhúztak. A vége előtt két perccel a Revans büntetőből feljött 5-4-re, de kiegyenlíteni nem tudott.

A Piszkos Fred és csapata veretlenül lépett pályára a három vereséget, egy győzelmet magáénak tudó Zsaru Bróker csapata ellen. 15 perc után 1-1-es állásnál egy vitatott büntető után megszerezte a vezetést a Piszkos Fred, majd a reklamálás miatt emberhátrányban játszó Zsaruknak még két gólt berámoltak. A második játékrészben csak a gólarány volt a kérdéses, mivel a Zsaru Bróker kapura nem volt veszélyes, míg ellenfelük újabb négy gólt szerzett és 8-1 arányban nyert.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem