Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. December 09. 11:07, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 3. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 3. forduló

Tegnap lezajlott a teremlabdarúgó bajnokság harmadik fordulója is.

Az Alfa csapata megszerezte első győzelmét, magabiztos, tetszetős játékkal. A Pákó csapata most nem foghatta a késői időpontra vereségét, valami másban kell keresni a hibát. Végeredmény 4-1.

A Bercelona zártan védekezett és kontrákra alapozott. Először úgy tűnt bejön a taktikájuk, mert a vezetést is megszerezték, de a félidő végére a Jazz Cafe kiegyenlített. A második játékrészben azonban a Jazz Cafe állva hagyta ellenfelét. Sorra rúgták szebbnél szebb góljaikat, meg sem álltak hétig. A Bercelona ezzel elvesztette veretlenségét.

A Zsrau Bróker két perc játék után megszerezte a vezetést, amivel „megcibálta az oroszlán bajuszát”. Az Ön-Ért igazi oroszlánként küzdve a félidő végére 3-1-re fordított, majd lendületét megtartva a második játékrészben további három gólt szerezve 6-1 arányban megérdemelten nyert.

A CFE hullámzó játékot produkálva nyert. Az első félidő utáni 3-1 arányú vezetését a második félidőben 4-1-re növelte. Az utolsó tíz perc viszont szovjet filmekre emlékeztető – soha nem töltünk csak tüzelünk – csatát és öt gólt hozott. A Revans mindent egy lapra feltéve támadott és szerzett gólokat, viszont ezzel feladta védekezését és gólokat kapott. Végeredmény 6-4 a CFE javára.

A Mirror tartja jó formáját és gólerős játékát. A Kedvencek viszont még ebben a kiírásban nem tudtak pontot szerezni, ami meglepetésnek számít. A 4-1 arányú eredmény sima meccset sejtet, de a pályán nagy küzdelem folyt, amelyben a Mirrornak volt nagyobb szerencséje.

A Dort Grund és a Hungária Értékpapír csapatának egyformán nagy szüksége lett volna a győzelemért járó három pontra, de pont osztozkodás lett a vége. Küzdelmes mérkőzésen mindig a Hungária vezetett, de a Dort Grund minden alkalommal egyenlíteni tudott. A teljes képhez hozzá tartozik, hogy a Hungária Ép. sérülés miatt – cserejátékos hiányában – 4+1-ben játszotta az utolsó tíz percet.

Az előzetes várakozásnak megfelelően igazi labdarúgó csemege lett az Autó Kelly Keverton, Piszkos Fred és csapata mérkőzés. A nagy küzdelmet és sok kihagyott helyzetet hozó első félidő utolsó percében Piszkos Fred csapata szerezte meg a vezetést. A második félidőben gyorsan növelték előnyüket és kicsit megnyugodni látszottak. Viszont a Keverton nem adta fel és öt perccel a vége előtt kiegyenlített. Eddig sem volt alacsony hőfokú a mérkőzés, de az utolsó öt percben „izzott a pálya”. Ezt az „izzást” Süveges hűtötte le egy utolsó percben rúgott góllal, amellyel Piszkos Fred csapat még őrzi veretlenségét három forduló után.

A Showder Club tíz percig tudta tartani a címvédő Pákozdi Hús nyomását, ekkor viszont megtörtek, az első félidő papírforma eredményt mutatva 3-0 volt. A második félidőben a Showder kapuját parádésan védő Turbók Andrásnak köszönhetően nem tudta növelni előnyét a bajnok. Sőt a sok helyzetet kidolgozó Showder Club két gólt szerzett és ezzel tisztességes 4-2 arányú vereséget szenvedett el.

Alfa – Pákó 4-1 Mirror Fashion - Kedvencek 4-1
Bercelona – Jazz Cafe 1-7 Hungária Értékpapír – Dort Grund 4-4
Ön –Ért – Zsaru Bróker 6-1 Autó Kelly Keverton – Piszkos Fred 2-3
CFE – Revans 6-4 Pákozdi Hús – Showder Club 4-2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem