Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. December 02. 11:48, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 2. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 2. forduló

Hatalmas érdeklődés közepette folytatódik a múlt héten elindult teremlabdarúgó foci bajnokság.

Az Autó Kelly Keverton csapata mindkét félidőben hat perc alatt mattolta ellenfelét 3-3 góllal. A Pákó csapata nem ébredt fel múlt heti álmából, csupán egy szépítő gólra futotta. A Keverton megismételte múlt heti eredményét, ismét 7-1 arányban győzte le ellenfelét.

Még a bajnokság elején vagyunk, de igazi foci csemege volt az Alfa és a Jazz Cafe mérkőzése. Az Alfa gólvágója Fehér Zsolt a védelem első megingását góllal büntette, amire az ifjú gólerős Mailáth Zoltán válaszolt egy szép góllal. Az első félidőben még Szokoli is betalált, így az Alfa előnyével fordultak a csapatok. A második félidőben lüktető játék folyt a pályán, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, amelyekből a Jazz Cafe tudott egyet kihasználni. Végül igazságosnak mondható 2-2 arányú döntetlennel végződött a mérkőzés, aminek igazából egyik csapat sem örült.

Két, cserejátékosok nélkül felálló csapat találkozott egymással, így biztos volt, hogy „nem lesz szabálytalan csere”. A Revans csapatából a cseréken kívül az igazi tűz is hiányzott. A Zsaru játékosai viszont szerényebb játéktudásukat hatalmas lelkesedéssel pótolták. A számolatlanul kihagyott sok helyzet mellett ötször találtak be ellenfelük kapujába és így megszerezték első győzelmüket. A Revans csapata egyenlőre csak keresi régi önmagát.

Egy küzdelmes, gól nélküli első félidő után az Ön-Ért csapata két kapufával jelezte, hogy érik a gól. A tetszetős játékból kialakított helyzetek végül gólokká értek. Gyors támadások után négyszer zörgött a Kedvencek hálója, amire ők nem tudtak válaszolni ezen az estén.

A Bercelona gyorsan megszerezte a vezetést. Sok tetszetős akcióval veszélyeztették ellenfelük kapuját, de rossz helyzet kihasználásuk miatt nem tudtak újabb gólt szerezni. A Dort Grund a tízedik perc körül „egészült ki” az egyik meghatározó játékosával, Viniczaival, aki beállását követően nem sokkal kiegyenlített. Ezután helyzetekkel tarkított nagy csata folyt a pályán, amit az „erőfocit” játszó Bercelona egy utolsó előtti percben szerzett góllal 2-1 arányban megnyert.

A Mirror Fashion csapata az első percben megszerezte a vezetést és ezzel jelezte, hogy nem sok esélyt akar adni ellenfelének. A Showder Club csak asszisztált ellenfelének. Mindkét félidőben négy gólt rúgott a Mirror, amire csak egy becsület gól született a másik oldalról. Végeredmény 8-1.

Természetes, hogy mindenki a címvédőt akarja legyőzni. Így állt fel a Hungária Értékpapír csapata is a Pákozdi Hús ellen. Az első félidő kiegyenlített játékot és 0-0-s eredményt hozott. A második félidőre a Hungária véleményem szerint „elcserélte magát”, amit a rutinos ellenfél azonnal kihasznált, két gólos előnyre tett szert. Ezután hiába állt vissza a kezdő csapat nem tudtak újítani, sőt újabb két gólt kaptak, amivel simának tűnő 4-0 arányú vereség lett a vége.

Piszkos Fred és csapata ismét bizonyította, hogy mentálisan és fizikálisan még a bajnoki szezon után is jó formában van az albertirsai keret. Ennek elszenvedője a CFE csapata volt, akik derekasan küzdöttek, de sem a kétszer 2 perces előnyüket, sem a megítélt büntetőt, nem tudták gólra váltani. Számolatlan helyzetükből csupán egyet tudtak gólra váltani. Ezzel szemben Piszkos Fred csapata könnyed játékkal öt gólt rúgott és megérdemelten nyert 5-1 arányban.

2. forduló eredményei

Autó Kelly Keverton – Pákó 7-1 Bercelona – Dort Grund 2-1
Alfa - Jazz Cafe 2-2 Mirror Fashion-Showder Club 8-1
Revans – Zsaru Bróker 2-5 Pákozdi Hús – Hungária Ép. 4-0
Ön – Ért - Kedvencek 4-0 CFE – Piszkos Fred és csapata 1-5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem