Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Február 06. 12:04, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 15. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 15. forduló

A végjátékhoz közeledve egyre kiélezettebb küzdelem folyik a teremlabdarúgó fényes kupájáért.

Egy izgalmas, fordulatos mérkőzés után maradt egy kérdés, a Mirror elveszítette a három pontot, vagy a Revans nem tudta megszerezni a három pontot? Tudni illik félidőben a Mirror vezetett 3-0-ra, a végeredmény pedig 3-3 lett. Aki tudja a választ írjon!

A Jazz Cafe tisztázatlan okok miatt nem állt ki, így a Showder Club köszöni a három pontot és a 9. hely alapján az alsóházban indulás első helyét és az oda vitt 8 pontot.

A Hungária Értékpapír csere nélkül még mindig csak egy félidős csapat. Szünetben vezettek 1-0-ra, de a második játékrészben a Pákó simán hozta 3-1 arányban a meccset és ezzel az alapszakaszban a 6. helyen végzett, ami dicséretes teljesítmény.

A Bercelona eltékozolta az első félidőben megszerzett 3-1-es vezetést. A Kedvencek csapata jól hajrázott és a második játékrészben kiegyenlített. Igazságos 3-3 arányú döntetlen született a két alsóházba kvalifikált együttes találkozóján.

A legek mérkőzését hozta az Alfa és a Zsaru összecsapása. A torna leggyorsabb gólja: Szokoli Krisztián a 15. mp-ben, a torna leggyorsabb mesterhármasa: Szokoli Krisztián a 3. percben már három gólos volt, a legtöbb gólt hozó első félidő (7-0) és a legnagyobb gólkülönbségű mérkőzés (12-1). Még egy apró momentum, Pákozdi Laci egy egész félidőn át védte az Alfa kapuját.

Az Ön-Ért és a Dort Grund egy felejthető mérkőzést játszott. Mindkét csapat nélkülözött több játékost, így 1-1 cserével játszotta végig a mérkőzést, amelyet az Ön-Ért nyert meg 5-2 arányban.

A forduló rangadóján Piszkos Fred csapata jól szervezte védelmét és várta ellenfele hibáját. Ezzel szemben a Pákozdi Hús 100%-ra szerette volna hozni az alapszakaszt. Az első félidő végén két Juhász Dani kapufa (Pákozdi Hús) és több Orbán K. Andor (Piszkos Fred) kapus bravúr után 0-0. A második játékrészben a negyedik kapufás lövés már befelé pattant és ezzel a góllal vezetett a Pákozdi Hús. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek, mert Danó gyorsan kiegyenlített. Úgy tűnt, hogy döntetlen lesz, de szűk két perccel a vége előtt egy szabadrúgás kombináció után Tóth Marci nulla szögből gólt szerzett és ezzel győzelemhez segítette csapatát.

Az Autó Kelly Keverton csapatának nagy esély hullott az ölébe a Piszkos Fred veresége után, győzelme esetén a második helyen zárhatta az alapszakaszt. Simán indult a mérkőzés a Keverton szempontjából, öt perc után 2-0, de a tízedik percben fordított a CFE, 3-2 oda. Félidőben újra a Keverton vezetett 4-3-ra. A második félidőben végig magabiztosan vezetett a Keverton és nyert 8-5 arányban és a tabella második helyén zárta az alapszakaszt.

Góllövőlista állása

28 gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
23 gólos: Bozsó Norbert (Revans)
19 gólos: Buczkó István (Keverton)
18 gólos: Lendvai Krisztián (Keverton)
16 gólos: Kósa Gergő (Piszkos Fred), Dely Gábor (CFE)
15 gólos: Fehér Zsolt (Alfa), Szokoli Krisztián (Alfa)
14 gólos: Velkey Balázs (Showder Club), Móricz Viktor (Alfa)
13 gólos: Oldal Tibor (Dort Grund), Szűcs Zoltán (Ön-Ért)
12 gólos: Koncz Zsolt (Jazz Cafe), Tóth Róbert (Mirror), Utassy Róbert (Pákozdi Hús), Popon Tamás (Keverton)
11 gólos: Naggyőr Krisztián (CFE), Szabó István (Pákó)
10 gólos: Juhász Dániel (Pákozdi Hús), Süveges András (Piszkos Fred), Viniczai Viktor (Dort Grund)

RÁJÁTSZÁS MENETE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem