Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Január 13. 11:26, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 11 forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 11 forduló

Lezajlott a 11. forduló. Íme, az eredmények.

A Mirror egy szabadrúgást követően már az 5. percben megszerezte a vezető és egyben győztes gólt, ezután szinte végig bekkelték a meccset és kontrákra alapoztak. Ezzel szemben az Ön-Ért végig támadta a mérkőzést, de csak helyzetekig jutott, mert a Mirror kapusa Török Sándor mindent védett.

A Jazz Cafe csere nélkül állt fel, ami a „hajtós focit játszó” Kedvencek ellen nem volt jó előjel. A kezdőben viszont ott volt Kurucsai és Koncz akik irányították csapatukat és mellé 2-2 gólt is lőttek. A második félidőben a Jazz Cafe csapatából lesérült egy játékos, amire válaszul a Kedvencek fair play módon 4+1-ben játszották le a mérkőzést és emelt fővel kaptak ki 4-3 arányban. Szép volt fiúk!!

A Showder Clubnak meghatározó játékosuk – Velkey Balázs – nélkül nem megy a játék. A Pákó teljes játékos állománnyal állt ki, de támadásaikat körülményesen szőtték. A második félidőben volt egy formás akciójuk, amit sikerült kihasználniuk és ezzel az egy góllal soványka győzelmet arattak.

A Zsaru Bróker csapata sokáig fegyelmezetten játszott, sőt Kovács Krisztián bombagóljával vezetett is. Azonban a védelmük egy idő után óriási hibákat követett el, szinte ők adták valamennyi gólpaszt a Bercelonának, akik négyszer használták ki ellenfelük „jóindulatát”. Végeredmény 4-2 a Bercelonának.

Végy egy jó kapust, az egy fél győzelem. A Dort Grund portása Kéri Zoltán, ahogy mondani szokták kivédte az ellenfél szemét. De, mint már oly sokszor most is elrontották a végjátékot. A 35. percig vezettek 1-0 arányban, de nem bírták az Autó Kelly Keverton által gyakorolt nyomást, az utolsó öt percben két gólt kaptak és ezzel veszítettek 2-1-re.

A Revans a múlt heti bravúr után újabb fogadalommal lépett pályára. A Pákozdi Hús ellen azonban a 12. percig bírta a védelem, ekkor egy kihagyást Kecskeméti büntetett góllal, majd még kettővel. A második játékrészben szép lassan felőrölte ellenfelét a címvédő és megérdemelten nyert 5-0-ra.

Az Alfa és a CFE is próbál a felsőházba kerülni, amire képességeik alapján meg is van az esélyük. Ezen az estén mindkét csapat bátor, közönség szórakoztató, támadó focit játszott és felváltva vezettek a szebbnél szebb gólokkal. A gólparádéból az Alfa jött ki jobban és nyert 4-3 arányban.

A Piszkos Fred és csapata nem a tőle megszokott nyugodt stílusban játszott, hanem egy rohanós, kapkodó játékot produkált az egész mérkőzésen. A Hungária Értékpapír játékosai közül először Velkey András lőtte meg a forduló gólját, majd kicsit később Czagány Zsolt is lőtt egy hatalmas gólt. De hiába a sok bombagól, ha a védelem YouTube gyanús gólt kap. Egy izgalmas utolsó tíz perc után a Piszkos Fred csapata 5-4 arányban nyert és megőrizte 2. helyét a tabellán.

Góllövőlista állása

19 gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús)
15 gólos: Buczkó István (Keverton)
14 gólos: Fehér Zsolt (Alfa)
13 gólos: Lendvai Krisztián (Keverton), Bozsó Norbert (Revans)
12 gólos: Koncz Zsolt (Jazz Cafe), Velkey Balázs (Showder Club), Kósa Gergely (Piszkos Fred )
10 gólos: Tóth Róbert (Mirror)
9 gólos: Popon Tamás (Keverton), Szűcs Zoltán (Ön-Ért), Oldal Tibor (Dort Grund), Naggyőr Krisztián (CFE)

Tizenegyedik forduló eredményei
Mirror fashion – Ön-Ért 1-0 Dort Grund-Autó Kelly Keverton 1-2
Kedvencek – Jazz Cafe 3-4 Pákozdi Hús - Revans 5-0
Pákó – Showder Club 1-0 Alfa - CFE 4-3
Zsaru Bróker – Bercelona 2-4 Piszkos Fred – Hungária Ép.5-4 5-4


TABELLA:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem