Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. November 25. 00:00, péntek | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 1. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság 1. forduló

Kezdetét vette a Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Bajnokság.

A nyitó mérkőzésen ifi játékosokat felvonultató csapatok találkoztak egymással. A nagypályáról kispályára történő átállás az első félidőben még látványosan nem sikerült.

A második játékrészben a Jazz Cafe agresszív letámadó játéka eredményesnek tűnt, 5 perccel a vége előtt 4-2-re vezettek. Az újonc Dort Grund viszont nem adta fel, parádés hajrával és egy utolsó másodpercben elkövetett kapus hibával kiegyenlítettek. Végeredmény 5-5.

Az első perctől kezdve látszott, hogy mindkét csapat nagyon akarja a győzelmet. Hajtós, helyenként színvonalas mérkőzésen az azonos játéktudást felvonultató csapatok harcában a CFE mellé állt a szerencse, akik 3-2 arányban legyőzték az Ön-Ért csapatát.

A Bercelona sokkal nagyobb fordulaton pörgött, mint ellenfelük. Úgy tünt. hogy a késői időpontban a Pákó csapatának játékosai már aludtak, nem tudták felvenni a fordulatot. A Bercelona nyerőjátékosa, Várhegyi Rudolf két bombagóljával eldöntötte a mérkőzést.

Az idei torna újonca a Zsaru Bróker az első félidőben még lelkesedésével tudta tartani a lépést ellenfelével (0-2), de a második félidőben a jobb játékerőt képviselő – tavalyi szezonban 3. helyen végzett - Mirror Fashion magabiztos 6-0 arányú győzelmet aratott.

A tavalyi évhez képest játékosállományban átalakult Showder Club az előző szezonhoz képest nem sokat erősödött Hungária Értékpapír csapata ellen magabiztos 4-1 arányú győzelmet aratott egy nem túl magas színvonalú mérkőzésen.

A címvédő Pákozdi Hús csapata ellen az igazi amatőr szintet és játékosállományt képviselő Kedvencek csapata sportszerűen és lelkesen küzdött, de ez a lelkesedés az eredményben nem mutatkozott meg. A szokásos bedobás utáni fejes gól meg volt, a csiki-csuki utáni gól meg volt a Pákozdi Hús részéről, így az eredmény (7-1) sem meglepő.

Az első forduló legszínvonalasabb és legkiegyenlítettebb mérkőzését az utolsó összecsapás hozta. A Süveges András által megreformált, és átkeresztelkedett –Medoszból lett Piszkos Fred és csapata- formáció alaposan meglepte a rutinos Alfa csapatát. A küzdelmes mérkőzés kiemelkedő játékosa Danó János volt, aki mesterhármasával segítette Piszkos Fred alakulatát a végső 6-4 arányú győzelemhez.

1. forduló redményei

Dort Grud – Jazz Cafe 5-5 Auto Kelly Keverton – Revans 7-1
Ön-Ért – CFE 2-3 Hungária Ép. – Showder Club 1-4
Bercelona – Pákó 2-0 Pákozdi Hús - Kedvencek 7-1
Zsaru Bróker-Mirror Fashion 0-6 Alfa – Medosz 4-6

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem