Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Február 20. 09:47, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Pákozdi Hús Rájátszás 2-3. forduló

Pákozdi Hús Rájátszás 2-3. forduló

A Pákozdi Hús csapata még mindig veretlenül menetel.

A Hungária Értékpapír csapata hosszú idő után két cserével állt ki, ami majdnem sikert hozott. Három perccel a vége előtt még vezetett 3-1 arányban, de a Jazz Cafe jól hajrázott és kiegyenlített, sőt, ha a csatárai jobban koncentrálnak, akkor megszerezhették volna a győzelmet is.

A Dort Grund csere nélkül nem sokáig tudta tartani a lépést a sokkal elszántabban és győzelemre törőbben játszó Kedvencek ellen. A játék képe alapján megérdemelt a Kedvencek győzelme.

A Zsaru Bróker szervezetten és fegyelmezetten játszott csak a gólszerzés váratott magára sokáig. A Bercelona viszont kihasználta adódó lehetőségeit és 3-0-ra elhúzott. A mérkőzés vége előtt két perccel jött Kis Péter és két góljával 3-2-re felhozta csapatát, de egyenlíteni nem sikerült a Zsarunak.

A Showder Club komolyan gondolja, hogy megnyeri az alsóház küzdelmeit. Ennek egyik záloga Velkey Balázs, aki ötször !! köszönt be a Revans kapujába. Válaszul a góllövőlistán vele vetélkedő Bozsó Norbert hármat rúgott, ami ezen a mérkőzésen csak a tisztes vereséghez volt elegendő.

A Pákó csapatának megjött az étvágya a múlt heti Piszkos Fred elleni győzelemmel, a Mirrornak is komoly fejtörést okoztak. A megszerzett vezetést az első félidő utolsó percéig őrizték, ekkor lélektanilag a legjobbkor egyenlített a Mirror. A második félidőben két gyors góllal a Mirror javára billent a mérkőzés, de egy szépítő gól után parázs utolsó pár percet hozott a mérkőzés, de újabb gólt már nem, így a Mirror Fashion nyert 3-2 arányban.

Az Autó Kelly Keverton csapata Buczkó Piku irányításával és három góljával magabiztosan győzte le 5-1 arányban a felsőházban egyenlőre statiszta szerepet játszó CFE csapatát.

Az Ön-Ért csapata ezen a mérkőzésen a küzdő szelleme mellé sajnos nem tudott más oda tenni, ami megnehezítette volna ellenfele dolgát. Ellenben a Piszkos Fred bajnokság eleji formáját idézve szebbnél szebb gólokat szerezve 9-0 arányú győzelemmel hagyta el a pályát és élesztette újra dobogós reményeit.

A Pákozdi Hús ellen csere nélkül felállni nem túl jó ómen. Így járt ezzel az Alfa csapata is, akik több tetszetős akciót vezettek, de nem bírták végig a sok cserével játszó címvédő által diktált tempót. Ezen túl nem tudták tartani Kecskemétit, aki öt góljával aktívan vette ki részét csapata 6-2 arányú győzelméből.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem