Városlista
2020. augusztus 6, csütörtök - Berta

Hírek

2018. Április 25. 11:30, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/ügyészség

Óvodánál mutogatta nemi szervét egy szeméremsértő Komáromban

Óvodánál mutogatta nemi szervét egy szeméremsértő Komáromban

Komáromi és egy közeli település óvodájánál is mutogatta magát egy szeméremsértő a minap. A férfit előzetes letartoztatásba helyezték.

A szeméremsértés bűntette miatt folyamatban lévő büntető ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványának helyt adva a Komáromi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki az egyik Komárom melletti település óvodájánál magát szeméremsértő módon mutogatta.

Az ittas állapotban lévő férfi április 23-án a nemi szervét a nemi vágyának kielégítéséért az óvoda kerítésénél hat kiskorú gyermek előtt szeméremsértő módon mutogatta.
A nyomozás során adat merült fel arra is, hogy az elkövető az egyik komáromi óvoda előtt is mutogatta magát.

A gyanúsított büntetett előéletű, vele szemben több büntetőeljárás van folyamatban, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye. A járásbíróság osztotta az ügyészség indítványát és a férfi előzetes letartóztatását egy hónapra elrendelte.

A végzés nem jogerős, a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentettek be.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 06. 18:07, csütörtök | Belföld

Teljes hajózár lép életbe a Duna-átúszás idejére

Teljes hajózár lép életbe a Budapest Urban Games (BUG) keretében sorra kerülő Duna-átúszás idejére augusztus 29-én 9-től 14 óráig.

2020. Augusztus 06. 15:05, csütörtök | Belföld

Újra vádat emeltek a korábban kokainnal kereskedő asztalitenisz-edző ellen

Ismét kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 46 éves férfi ellen, aki korábban, asztalitenisz-edzőként, kokain értékesített és emiatt el is ítélték

2020. Augusztus 06. 11:53, csütörtök | Belföld

Meghalt egy idős koronavírus-beteg, nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Elhunyt egy idős, krónikus beteg, és harminchárommal, 4597-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

2020. Augusztus 06. 10:52, csütörtök | Belföld

Szombaton rendezik az orgonák éjszakáját

Templomok, terek és más különleges helyszínek adnak otthont országszerte az orgonák éjszakája rendezvénynek szombaton a Filharmónia Magyarország szervezésében.