Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Március 25. 10:04, kedd | Helyi sport
Forrás: Cegledhandball

Öttel többet dobtak

Öttel többet dobtak

Az NB I rájátszásának első játéknapján Mezőkövesdre látogatott a Cegléd.

Az NB I rájátszásának első játéknapján Mezőkövesdre látogatott a Cegléd. Az alapszakaszban mindkét találkozót a ceglédiek nyerték, most viszont a kövesdiek diadalmaskodtak.

Mezőkövesdi KC – Ceglédi KKSE 27-22 (14-11)

Cegléd: Bősz, Lakos (kapusok), Endrédi, Varga, Tóth N.1, Dengi, Lászlai 3, Hódi, Perisic 9, Vujovic, Lepsényi 1, Takács 4, Antal 1, Bíró 3, Csőke, Benke

A végeredmény, az ötgólos különbség nem tükrözi híven a mérkőzésen történteket, hiszen a második félidő elején sikerült felzárkózni, 19-18 volt ekkor a hazaiak javára, visszajöttünk tehát a meccsbe. Sajnos a folytatás, a befejezés már nem rólunk szólt, mert a védekezésünk nem volt igazán stabil, a támadásoknál pedig rengeteg olyan ziccert hagytunk ki, amikor a helyzetbe kertült játékosunk már csak a kapussal állt szemben,- mondta az edző az edző Kökény István.

SZERDÁN JÖN A PLER

A férfi kézilabda NB I. rájátszásának 2. fordulójában a PLER Budapest lép pályára Cegléden a Gál József Sportcsarnokban. A március 26-án, szerdán 18:00 órakor kezdődő találkozóról Kökény István vezetőedző nyilatkozott:

- Abszolút nem szabad elbízni magunkat, hogy a Pler kieső helyen áll, hanem rendesen fel kell készülni rájuk. Nem lehet nagyon nyalogatni a Mezőkövesden kapott sebeket, mert nem sok idő van. Nagyon komolyan kell rájuk készülni. Hazai pályán minden meccset nyerni kell. Ez most kötelező győzelem, de úgy készülünk, hogy nehéz lesz, mert nekik matematikailag még nem úszott el a bajnokság, tehát nem adják fel...

fotó: Kisfaludi István - infocegléd fotóarchívum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem