Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Június 24. 09:38, szerda | Belföld
Forrás: (x)

Ön is szívesen beáll a fűnyíró mögé? A mulcsozást is fontosnak tartja?

Ön is szívesen beáll a fűnyíró mögé? A mulcsozást is fontosnak tartja?

ANDL Kft. nagy fűnyíró felmérése

Az ANDL Kft. tavaszi felmérése szerint, melyet több mint 660-an töltöttek ki, a kert és telektulajdonosok közel 50% szívesen beáll a fűnyíró mögé és csak kevesebb mint 10% váltana most fűkaszára. Ön melyik táborba tartozik? Ha nem töltötte ki a felmérést most megtudhatja, hogy többség milyen válaszokat adott a nagy tavaszi fűnyíró felmérésünk kérdéseire!

A tavaszi és főleg a nyári időszak elkerülhetetlen velejárója a fűnyírás. Akár a kertünkben, akár a telkünk, vagy éppen egy megbízás miatt végezzük nem mindegy, hogy milyen gépet használunk a munkánk hatékonyságának növelése érdekében. Szakértőink nap, mint nap nagyon sok érdeklődőnek igyekeznek segíteni és a felmerülő kérdéseikre válaszolni. Most mi tettünk fel a követőinknek és vásárlóinknak néhány kérdést, melyből a legérdekesebb infografikákat megmutatjuk:

Fontosnak tartja-e a mulcsozási funckiót a fűnyíróknál?



Mit jelent a mulcsozás?

A fűnyírás során a levágott füvet a fűnyíró többszörösen felaprítja, majd a levágott fűre visszahull természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.

Itt több olyan fűnyírót is talál, mely képes a mulcsozásra!

Melyik márka gépével végzi jelenleg a fűnyírást?



A teljes Husqvarna, Gardena és AS-Motor fűnyíró választékot megtalálja nálunk!

Ha most válthatna új fűnyíró gépre, akkor milyet vásárolna?



A grafikonból is látszik, hogy a "klasszikus" fűnyírók mellett egyre többen keresik a robotfűnyírókat, illetve a fűnyíró ridereket és traktorokat. Mire figyeljünk a robotfűnyíró kiválasztásakor?

Mi a legfontosabb új fűnyíró vásárlása esetén?



Örülünk, hogy kiemelkedően fontos a biztos garanciális és szerviz háttér a vásárlás során. Az ANDL Kft. 30 éves tapasztalattal, 3 szaküzlettel és profi szervizes csapattal maximális szolgáltatást biztosít garanciális problémák kezelése esetén is.

Kipróbálná-e új vásárlása előtt egy bemutató keretein belül az fűnyíróját?



Nagyobb értékű traktorok, riderek vagy éppen robotfűnyírók esetén kiemelten fontosnak tartjuk, hogy személyesen mutathassuk be a vásárlóinknak a gépeket. 3 szaküzletünk mellett lehetőséget biztosítunk kitelepüléses bemutatókra is előzetes egyeztetés alapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni