Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Május 06. 11:37, vasárnap | Helyi
Forrás: infoCegléd

Olimpiaváró Cegléden

Olimpiaváró Cegléden

Cegléden járt Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

Több hetes, olimpiáról szóló eseménysorozat ért véget pénteken a ceglédi Várkonyi István Általános Iskolában. A TÁMOP keretében megvalósult projekt utolsó rendezvényének vendége Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke volt.

A kétszeres olimpiai bajnok kajakozó a saját tapasztalatai bemutatásával ösztönözte a diákokat a rendszeres testmozgásra, a sportos életmódra.

Az olimpikont városunkban Földi Lászlól polgármester köszöntötte, aki szerint "fontos, hogy a fiatalok olyan példaképekkel találkozzanak, akik kemény fizikai munkával dolgoztak meg a sikerükért."

Gyulay Zsolt a Ceglédi Sportmúzeumba is ellátogatott, ahol a város sportéletének kiválóságaival, többek között városunk három olimpa várományosával: Czigány Dórával, Lőrincz Tamással, és Ungvári Miklóssal.

Ezt követően a Ceglédhez közeli Nyársapáton lévő go-kart pályán látták vendégül Gyulay Zsoltot, aki egyben a Hungaroring elnök-vezérigazgatója is. A látogatás utolsó állomása a Várkonyi István Általános Iskola tornatermébe vezetett, ahol a diákok színes műsorral köszöntötték Gyulay Zsoltot.

fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció