Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2012. Március 03. 07:07, szombat | Külföld
Forrás: OrientPress

Olajár: kacsa volt a hír

Olajár: kacsa volt a hír

Szaúd-arábiai tudósítások szerint gázvezeték robbanás következett be Awamiyah város környékén.

A hírre a WTI és a Brent árfolyama is közel 5 százalékot emelkedet. Az árfolyam később minimális mértékben visszakorrigált, miután a CNBC-nek nyilatkozó bennfentes megerősítette, hogy kacsa volt a hír.

A kedvezőbb időjárási viszonyok miatt azonban hamarosan csökkenhet a kereslet, aminek hatására újból 120 dollár alatti szinteken találhatja magát a Brent árfolyama – írták az Equilor elemzői. Eközben a Quaestor elemzői azt írják a Bloomberg által végzett felmérésre hivatkozva, hogy az olaj árfolyama a zsugorodó amerikai készletek, valamint a növekvő benzintartalékok hatására tovább emelkedhet a jövő héten. A hírügynökség által megkérdezettek 56 százaléka várja az árfolyam emelkedését, 32 százalék gondolja úgy, hogy csökkenhet a jegyzés, míg a többi elemző nem vár lényegesebb elmozdulást. Az áprilisi szállítású olaj árfolyama a hajnali óráktól kezdve folyamatosan csökken, jelenleg 108,2 dollár hordónként. A Brent olaj áprilisi szállítású fajtája jelenleg a 125 dolláros szint körül mozog.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 09:09, vasárnap | Külföld

Ékszerként használt, 8500 éves emberi fogakat fedeztek fel Törökországban

Ékszerként használt, 8500 éves emberi fogakat fedeztek fel a kutatók Törökországban - derült ki egy új tanulmányból, amely szerint a lelet ritkasága azt sugallja, hogy a fogak szimbolikus jelentőséggel bírtak.

2019. December 15. 08:19, vasárnap | Külföld

Néhány centiméter mélyen víz lehet a Marson

Akár méhány centiméter mélyen már lehet víz a Marson - derült ki a Geophysical Research Letters című szaklapban a héten bemutatott tanulmányból.

2019. December 15. 05:00, vasárnap | Külföld

Johnson köszönetet mondott azoknak, akik először voksoltak a konzervatívokra

Köszönetet mondott Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton azoknak, akik korábbi pártrokonszenvükkel szakítva, először szavaztak a konzervatívokra a csütörtökön tartott előrehozott parlamenti választáson.

2019. December 14. 12:23, szombat | Külföld

Trump szerint Boris Johnson győzelme előrevetíti a 2020-as amerikai választás eredményét is

Boris Johnson és a brit konzervatívok győzelme az Egyesült Királyságban előrevetíti a 2020-as amerikai választások eredményét is