Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Június 17. 12:39, hétfő | Helyi
Forrás: időkép

,,Okos’’ lesz az idei Laska

,,Okos’’ lesz az idei Laska

Saját mobilalkalmazással követhetők a fesztivál eseményei

A Laskafesztivál is halad a korral. A VI. Bor és Laskafesztivál idén már okos telefon alkalmazással is segíti az események könnyebb és gyorsabb nyomon követését.

2013 egyértelműen az okos telefonok és mobilalkalmazások éve. Ma már a mobiltelefon az elsődleges internetezési platform, és egyre több tartalom érhető el okos telefonokon keresztül.

Egyes kutatások szerint Magyarországon a legalább hetente internetezők száma jelenleg 4,2 millió fő. Ennek a számnak kb. a 40 %-a rendelkezik okos telefonnal, de egyes becslések szerint ez a szám év végére elérheti a 2,5 milliót.


A mobilalkalmazások sikerét felismerve és meglovagolva, idén már a Laskafesztivál is követhető lesz egy okos telefonokra ingyenesen letölthető alkalmazással. A VI. Bor és Laskafesztivál nevet viselő alkalmazás segítségével a fesztivál és az I. Ceglédi Vágta összes eseménye (programok, fellépők, helyszínek) és minden hozzá kapcsolódó friss információ (versenyeredmények, időpontváltozás, stb.) követhető lesz.

Az alkalmazás bármilyen androidos, windows phone 8-as készüléken és iPone-on is futtatható.

Hogyan tölthető le?

QR kód segítségével (a telefonodon megnyitott qr kód olvasót – ingyenesen letölthető – tartsd a kód fölé, amikor a telefonnak sikerült beolvasnia a kódot, egy halk pittyenés után behívja és letölti az alkalmazást)
Google Play áruházból
App Store-ból (a hét második felétől)
Link (ha nincs QR kód olvasód)

Az aplikációt a Polimédia Reklámstúdió hívta életre. Szeretnénk megfigyelni és nyomon követni, hogy Cegléden hányan töltik le és használják majd az alkalmazást. Ha az alkalmazással kapcsolatban bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Az alkalmazás, nem igényel folyamatos internet kapcsolatot, de a helyszínen a Flasnet jóvoltából free wifi lesz elérhető.

Töltsd le, hogy Te se maradj le semmiről!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció