Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Február 09. 15:33, csütörtök | Helyi

Nyílt nap a Várkonyiban

Nyílt nap a Várkonyiban

A leendő első osztályosok szülei részére nyílt napot szervezetek a Várkonyi István Általános Iskola alsó tagozatos munkaközösségei.

A február 9-ei délelőttön magyar, matematika, környezetismeret és német órákon vehettek részt az érdeklődők.

-A program célja, hogy a szülőknek lehetősége nyíljon megismerni iskolánkat és minden felmerülő kérdésre választ tudjunk adni. Pedagógusaink kiemelt figyelmet fordítanak a változatos tanítási módszerek alkalmazására, figyelembe véve tanulóink eltérő képességeit – mondta Csomor Petronella igazgatóhelyettes.

Bögös István igazgató a Várkonyi iskola nevelési-oktatási kínálatáról a következőket nyilatkozta:

-Intézményünkben több évtizedes múltra tekinthet vissza a matematika és az idegen nyelv emelt szintű oktatása. 2007-ben elnyertük az „ÖKO- iskola”, majd 2016-ban az „Örökös ÖKOISKOLA” címet, így különös hangsúlyt helyezünk a környezettudatos szemlélet kialakítására és az egészséges életmódra nevelésre. A mindennapos testmozgást két tornatermünk és tágas sportudvaraink teszik lehetővé. Több sportágból választhatnak tanulóink, amelyeket sportegyesületekkel együttműködve, szakedzők irányításával iskolánkban sajátíthatnak el. Hatodik osztályig biztosítjuk a táncoktatást. Változatos iskolai programjainkkal erősítjük a közösségek egymáshoz és az iskolához való kötődését. Ennek részeként számos tantárgyi, művészeti és sakk szakkört, kézműves foglalkozásokat szervezünk.

🔔 A leendő első osztályos tanulók számára a Csengőszó foglalkozások február 16-án, 17:00 órakor kezdődnek és március 23-ig minden csütörtökön megrendezésre kerülnek, amelyre szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Horváth Melinda

#varkonyisuli

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció