Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Március 07. 12:43, péntek | Helyi

Nőket vernek a környéken

Nőket vernek a környéken

Rendőrségi hírek

A Ceglédi Rendőrkapitányság folytat eljárást I. Tibor 38 éves ceglédi lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerinte a férfi 2014. február 28-án 07 óra 30 perc körüli időben egy törteli általános iskola parkolójában szóváltásba keveredett a sértettel. A szóváltás során a 38 éves férfi ököllel megütötte a nőt. Ezt követően a helyszínre érkezett a sértett férje, aki feleségét próbálta védeni és a három személy egymásra több ütést mért a parkolóban.

A kiérkező járőrök I. Tibort elfogták, és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály folytatja le.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást Cs. Róbert 26 éves csemői lakos ellen a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi 2014. február 28-án 21 óra körüli időben ittas állapotban megjelent Cegléden a volt élettársa és annak édesanyja által lakott ingatlan előtt. Miután volt élettársa az ingatlanba nem engedte be szóváltásba keveredtek. A vita során a férfi a sértettet lefejelte, melynek következtében a nő megsérült.

A sértett édesanyja értesítette a rendőrséget és a kiérkező járőrök Cs. Róbertet elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A további eljárást - az elkövető szabadon hagyása mellett - a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Lopás

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Törteli község plébánosa tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2014. február 25-én 17 óra és február 26-án 7 óra közötti időben ismeretlen tettes bement a Törtel, Szent István téren lévő katolikus templomba és onnan kelyheket, gyertyatartót illetve oltárfeszületet tulajdonított el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri a lakosság segítségét, hogy amennyiben a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, értesítsék a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletét az 53/310-066-os telefonszámon.

A Ceglédi rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat H. Ferenc Dávid 20 éves ceglédi lakossal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Egy szolnoki lakos tett feljelentést 2014. február 25-én ismeretlen tettes ellen, aki 2013. április vége és 2014. február 25. közötti időben Cegléd, Szúnyogos területén lévő erdőből hozzávetőlegesen 55 köbméter vegyes fát engedély nélkül kivágott és eltulajdonított. A bejelentést követően végzett adatgyűjtés eredményeként a nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Ferenc Dávidot, akit elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

Okirat-hamisítás

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott K József 57 éves abonyi lakos ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

K. József 2013. augusztus 12.-én megjelent az abonyi okmányirodában, ahol új vezetői engedélyt kért, mivel állítása szerint az előzőt elvesztette. Az okmányirodában jegyzőkönyvön nyilatkozott arról, hogy a vezetői engedélyét nem vették el, és nem vonták be. Kiderült azonban, hogy a szlovák hatóságok a vezetői engedélyét bevonták. K. József ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejezte

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció