Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár
Forrás: mti - fotó: facebook.com/NicoleKidmanOfficial

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

A Variety.com értesülése szerint az Amazon streaming-szolgáltató Janelle Brown Pretty Things című regényének filmes jogait szerezte meg, több nagy konkurensét megelőzve. A Random House gondozásában megjelenő könyvet április 21-től lehet megvásárolni.

A regény két ragyogó, okos nőről, egy csalóról és egy gazdag örökösnőről szól, akiknek útjai keresztezik egymást.

Kidman a regény nyomán készülő sorozat egyik főszerepét vállalata - az nem derült ki, hogy melyiket -, és Blossom Films produkciós cégén keresztül producerként is közreműködik a széria megvalósításában.

Az Oscar-díjas Kidman 2017 óta vállal tévésorozatokat. A Hatalmas kis hazugságokban nyújtott alakításáért Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmazott filmcsillag egy új tévés produkciója, a Hugh Granttel forgatott The Undoing című HBO-minisorozat bemutatását egyelőre az év második felére halasztották. A Hulu által megrendelt, Nine Perfect Strangers című sorozata pedig az előkészületeknél tart.

Brown a Pretty Thingsből maga írja a forgatókönyvet, és executive producerként is közreműködik majd a sorozat születésében. A szériát a korábban A szolgálólány meséjén is dolgozó Reed Morano rendezi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.