Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 04. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos akar lenni Alekosz exe

Öngyilkos akar lenni Alekosz exe

Tünde képtelen elviselni, hogy a görög csődör kidobta.

Öngyilkos gondolatai támadtak Tündének, amikor a héten szakított vele Alekosz. A fiatal nő annyira kiborult attól, hogy immár vége a kapcsolatuknak, hogy el akarja dobni magától az életét. "Kedden kijelentette nemes egyszerűséggel, hogy keressek mást magamnak. Állandóan azt hajtogatta, hogy képtelen eldönteni, mit akar. Mindig azzal a szőke senkivel van" - panaszkodott az Új Ásznak.

Elmondása szerint ugyanis Alekosz folyamatosan csalta jelenlegi párjával, Bettyvel, közben pedig szüntelenül azzal hitegette, hogy vele akar élni örökké. Tünde szerint a görög kedvese a legutóbbi találkozásukkor is teljesen zavartan viselkedett, hol azt mondta, hogy nagyon szereti, hol pedig azt, hogy soha többé ne keresse őt.

A fiatal nő képtelen feldolgozni, hogy kidobták, s lelkileg annyira megviseli, hogy folyamatosan ezen jár az esze. "Számomra ez egy hatalmas lelki törés! Nincs értelme az életemnek! (...) Én a fenekét is kinyaltam hat éven keresztül, a szívemet, lelkemet kitettem érte, és ilyen méltatlan módon kidobott" - fakadt ki Tünde, aki annyira kikészült, hogy már az öngyilkosságra gondolt. Alekosz viszont állítja, mindkét nőt szereti, és képtelen dönteni, de reméli, hogy Tünde nem fog butaságot csinálni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára