Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2020. Január 07. 19:09, kedd | PR

Nercbunda, a nagy visszatérő

Nercbunda, a nagy visszatérő

A divat folyamatos mozgásban van. A trendek dinamikusan változnak, ám a divatvilág a múltból is folyamatosan inspirálódik.

Időről időre felbukkannak az elmúlt évek, évtizedek stílusai, melyek hagyományos vagy megújult formában foglalják el helyüket ismét a palettán.

Divatos másodvirágzás

A retro az öltözködésben is hódít. A ’80-as és ’90-es évek divatos darabjai, mintái egyre gyakrabban tűnnek fel a legtrendibb üzletek polcain is. A merészebb és visszafogott stílusokkal is jól keverhető fazonok és színek egészen új távlatokat nyitnak meg az öltözködés terén. Csak hogy néhány példát említsünk: trapéz- és magasított derekú nadrágok, élénk színű, mintás felsők, farmerkabátok stb. Ezek kiválóan reprezentálják a korábbi évtizedek öltözködési szokásainak térhódítását a jelenünkben is.

A múlt divatjához és klasszikus darabjaihoz visszatérve azonban azok is találhatnak számukra megfelelőt, akik az ízléses, értékálló, különleges darabokat keresik. Ennek ékes példái a bundák, melyek az elegancia egy egész más szintjét képviselik a múlt és a jelen divatjában.

Prémium elegancia

A bundák mindig is a stílust és a jómódot képviselték már megjelenésükkel is. A szűcsmesterek által készített kézműves kabátok magas minőséget garantáltak. Az egyik legértékesebb és legklasszikusabb alapanyag a nerc prém. A kisméretű menyétféle szőréből készült felsőruházat a múlt divatának prémium kategóriáját jelenti. Ám a divatban észlelhető visszakanyarodás és dinamizmus természetesen itt is fellelhető. A szőrmékre szakosodott online áruházakban magas minőségű, ám frissebb, a kor divatjának megfelelő bundák között böngészhetünk. Néhány kattintás után elmerülhetünk a kabátok széles kínálatában, legyen szó női báránybundákról vagy nercbundákról.Színre szabva
Ha a nercbundákra gondolunk, alapvetően a csokibarna színre asszociálunk, hiszen az állat prémjének természetes színe köszön vissza a kabáton is. Ezt a sort folytathatnánk, hiszen egy báránybunda esetén értelemszerűen a fehér, fekete és ezen színek kombinációi jutnak eszünkbe. A kor szabászati és gyártási lehetőségeinek köszönhetően már a bundák színezése sem jelent akadályt, így ha valami színesebbre, mégis klasszikusra vágyunk, nem kell lemondanunk a nercbundákról.
Ezen felül természetesen az anyagokkal való játékra és variációkra is nagy hangsúlyt fektetnek a bundák esetén. Az egészbőrös modellek, szőrme nyakrésszel és béléssel kiegészítve egy abszolút modern és fiatalos elegyet alkotnak. A különböző színek keveredése egy hagyományos bundát is azonnal feldob, ahogy a fazonokban rejlő lehetőségek is jól kiaknázhatók, ha változatosságról van szó. A szőrméből készült bundák ennek köszönhetően kiválóan reprezentálják a korszakos divattrendek összeházasítását, melynek köszönhetően korosztálytól függetlenül bárki bátran viselheti a neki tetsző darabokat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:13, szerda | PR

Hogy vágjon bele a téli sportokba? 3 tipp a kezdetekhez

A téli outdoor sportokkal való ismerkedést a legtöbben gyerekkorukban kezdik, és ezek a hobbik sok családban generációról generációra öröklődnek.

2020. Február 05. 18:10, szerda | PR

Milliókat hozhat a hitelkiváltás

Történelmi mélyponton vannak a hitelkamatok, és ha bizonyos típusú régebbi kölcsönt fizetünk éppen vissza, nagyon megéri átváltani egy újabb hitelre.