Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Január 17. 12:23, péntek | Helyi

Nemi szervét mutogatta a gyanútlan járókelőknek

Nemi szervét mutogatta a gyanútlan járókelőknek

További sértetteket keres a rendőrség

  • Szeméremsértés

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat F. László 24 éves ceglédberceli lakos ellen szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

F. László a rendelkezésre álló adatok szerint Albertirsa és Ceglédbercel területén 2013-ban több alkalommal különböző indokokkal, gyalogos vagy kerékpárjukat toló nőket állított meg. Az elkövető egy bordó gépkocsival közlekedett. Amikor a megállított nők a kocsijához léptek, elővette nemi szervét és azt mutogatta, markolászta.
Várjuk azoknak a hölgyeknek a jelentkezését, akik látták vagy találkoztak a tavalyi évben F. Lászlóval.További információért hívják a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályát a 06-53 310-066/ 160 melléken.

  • Tavaly májusi betörőt fogtak el a rendőrök

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Zoltán Róbert 22 éves ceglédi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. május 12. 23 óra és 2013. május 13. 6 óra közötti időben az ablakon keresztül bemászott egy ceglédi lakásba és onnan laptopot, sportruházatot, karórát és zsebórát tulajdonított el.
A nyomozás eredményeként a gyanúsítottnál tartott házkutatás során az eltulajdonított laptopot a nyomozók lefoglalták, az elkövetőt 2014. január 14. napon elfogták és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.
A nyomozóhatóság előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatásának elrendelésére.

  • Tanúkat keres a Ceglédi Rendőrkapitányság

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy 2014. január 8-án 18 óra 30 perc és 19 óra 50 perc közötti időben egy sportcsarnok öltözőjének ablakát betörte és onnan több sportolótól készpénzt, műszaki cikkeket valamint személyes iratokat tulajdonított el.

A bűncselekmény elkövetését követően az elkövető gyalogosan ment el a helyszínről a Köztársaság utca irányába.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével vagy az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletét az 53/310-066-os telefonszámon vagy tegyen bejelentést a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es segélyhívó számainak valamelyikén.

  • Ismételt bűnmegelőzési felhívás

A Ceglédi Rendőrkapitányság ismételten felhívja a lakosság figyelmét, hogy a közterületen leállított gépkocsijukban ne hagyjanak látható helyen semmilyen táskát, csomagot a bűncselekmények elkerülése, megelőzése érdekében. Az utóbbi időben több lopás is történt, feltehetően a felsorolt okok miatt, mely az autófeltörők számára „felhívás”. Ilyenkor a lopási káron túlmenően jelentős rongálási kár is keletkezik.

A Ceglédi Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a kerékpárlopások észlelése esetén – gyanús mozgás a lezárt kerékpár mellett, a kerékpár zár vagy lakat levágása, lezárt kerékpár elvitele – haladéktalanul értesítsék a Ceglédi Rendőrkapitányság ügyeletét a 112- es ingyenesen hívható segélyhívó számon. Az elkövető visszatartását egyedül ne kíséreljék meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció