Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2013. Október 11. 14:28, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Nem teljesíti a Samsung terveit a Galaxy S4

Nem teljesíti a Samsung terveit a Galaxy S4

Komolyabb piaci szereplésre és az iPhone-ok magasabb árára számított a Samsung, amikor megalkotta a Galaxy S4-et.

A Galaxy S4 tavaszi bemutatója után a fél világ hangos volt a Samsung készülékétől. A reakciók nem voltak meglepőek, az Apple iPhone-ja mellett a Galaxy S sorozat az, melynek bemutatására némi túlzással mindenki odafigyel. Nem csoda hát, hogy a dél-koreai óriás nagy várakozásokat fűzött a modellhez, ám úgy néz ki, ezek nem teljesültek.

Az információ Peter Misek elemzőtől származik aki szerint a Samsung az utóbbi időszakban jelentősen csökkentette a szállított készülékek mennyiségét, mivel több nagy szolgáltatónál sem szerepelt úgy a telefonja, ahogy kellett volna. Példaként a japán NTT Docomót említette, mely nemrégiben kivette kínálatából a mobilt.

Misek szerint az elmaradt sikerek legfőbb okozója az Apple, az amerikai vállalat ugyanis nem emelte meg olyan mértékben az iPhone modellek árait mint ahogy a Samsung tervezte, ezzel pedig komoly konkurenst teremtettek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 14. 19:00, péntek | Belföld

Továbbra is stagnálás várható az ingatlanpiacon

A koronavírus-járvány miatt feltorlódott kereslet-kínálat miatt június-júliusban már a tavalyi szintet ütötte az ingatlanpiac Magyarországon, a szegmenst érintő hatások kioltják egymást, ezért még stagnálás várható

2020. Augusztus 14. 18:09, péntek | Belföld

A koronavírus-helyzetben nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat - mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 14. 16:58, péntek | Belföld

Harmincmilliót csaltak ki egy férfitől, aki ukrán cigarettát akart venni

Harmincmillió forintot csaltak ki Mátészalkán egy férfitől, aki ukrán zárjegyes cigarettát akart venni, de még a helyette átadni tervezett, kartondobozokba csomagolt szalmát sem kapta meg.

2020. Augusztus 14. 16:02, péntek | Belföld

Nagyszülei kertjében termesztette a kábítószert - VIDEÓ

A Sümegi Rendőrőrs munkatársai elfogtak egy 43 éves helyi lakost, büntetőeljárás indult ellene.